PERSBERICHT - 10 miljoen kilometers - duurzaam voor het zelfde geld

29/05/2009 13:30

hE blends Nederland B.V.

Barendrecht, Woensdag 27 mei is het startschot gegeven voor de introductie van hE15, de biobenzine, op twaalf nieuwe tankstations. In de Barendrechtse regio is hE15 al langere tijd een bekend verschijnsel. Iedereen die wel eens bij het tankstation van Berkman komt, heeft kennis kunnen maken met het duurzame alternatief voor benzine, hE15, de biobenzine.

De dag werd opgeluisterd door mevrouw van Doorne, portefeuillehouder milieu van de Stadregio Rotterdam die toelichtte hoe belangrijk dit soort initiatieven zijn en hoe ze passen binnen het beleid van de Stadsregio. Ze is blij dat het product nu op eigen benen kan staan. Ook gebruikers kwamen aan het woord. Zij vertelden dat het milieu belangrijk voor ze is, maar ook dat hE15 biobenzine goed is voor de portemonnee.

hE blends nederland zelf liet mooie cijfers zien. Zo tellen zij al ruim 1.000 unieke vaste klanten en heeft onderzoek uitgewezen dat 30% van de ondervraagden zuiniger rijdt op hE15, de biobenzine.

Daarnaast ontvouwde het bedrijf de plannen voor de toekomst. Dit jaar nog zullen er twaalf nieuwe tankstations geopend worden, waarbij de eerste vijf in Gemonde, Hoofddorp, Horst, Nieuwerkerk en Terheijden. Ook zal hE blends nederland in de komende jaren hE15 verder in het land uitrollen.

Als klapper op de vuurpijl kon het bedrijf meedelen dat al meer dan 10 miljoen duurzamere kilometer zijn afgelegd op hE15, de biobenzine. De ochtend werd dan ook in een feeststemming afgesloten.

Een impressie is te zien op: http://www.nuvideo.nl/economie/27290/wij-zijn-goedkoper-dan-gewone-benzine.html





http://www.hEblendsnederland.nl