Gemeente Waddinxveen


Kaveluitgifte bedrijventerrein Coenecoop III in Waddinxveen gestart

De gemeente Waddinxveen is gestart met de kaveluitgifte van Coenecoop III. Dit kleinschalige bedrijventerrein omvat in totaal 3,3 hectare uitgeefbaar terrein en is het sluitstuk van het bedrijventerrein Coenecoop. Als eerste worden de kavels in de Spoorzone uitgegeven.

Coenecoop III omvat de Spoorzone, de Kop, de Dijkzone en de Campus. Het is een goed bereikbaar, kleinschalig bedrijvenpark met een bijzonder representatief karakter. Er kunnen zich middelgrote en kleinere bedrijven tot en met milieucategorie 3.2 vestigen die actief zijn in de lichte industrie en zakelijke dienstverlening.

Â

Kaveluitgifte

De gemeente geeft de kavels gefaseerd uit. Als eerste worden de kavels aan de Spoorzone uitgegeven. Eind 2009 volgen de kavels aan de Kop en de Dijkzone I. In 2010 volgt de uitgifte van de kavels in de Dijkzone II en de Campus. De gemeente streeft ernaar zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen van potentiële kopers. Zo bestaat de mogelijkheid om sommige kavels samen te voegen. Elke kavel krijgt een eigen inrit en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. In Coenecoop III wordt bouwrijpe grond geleverd. Dat betekent dat alle noodzakelijke onderzoeken zijn uitgevoerd en ondernemers meteen met de bouw kunnen starten.

Representatief

Coenecoop III ligt in een sfeervolle, parkachtige en waterrijke omgeving tussen het tennispark DGS en Coenecoop I en II. Daarom worden er hoge eisen gesteld aan de beeldkwaliteit; deze eisen zijn vastgelegd in een addendum op de Welstandsnota. Het groen en het water geven Coenecoop III een sterk en duurzaam karakter.

Â

In het kader van de kaveluitgifte is op vrijdag 29 mei bij de kruising Kanaaldijk - Coenecoop een bouwbord geplaatst.

Meer informatie

Voor meer informatie over Coenecoop III kunt u contact opnemen met mr. Maarten van Halm, te bereiken op tel. 0182-624 624 of 06 511 544 17. Hij is de gemeentelijke contactpersoon die geïnteresseerden verder kan informeren en vrijblijvend een brochure over Coenecoop III kan toesturen.