Creyf's wint zilver bij verkiezing Uitzendbureau van het Jaar 2009

29/05/2009 14:46

Creyf's

Almere, 28 mei 2009 - Creyf's is tijdens de verkiezing van het 'Uitzendbureau van het Jaar 2009' wederom in de top geëindigd. Waar Creyf's vorig jaar de gouden titel mee naar huis mocht nemen, is het uitzendbureau dit jaar met slechts twee honderdsten verschil op de tweede positie beland. De verkiezing 'Uitzendbureau van het Jaar' is een initiatief van Flexmarkt in samenwerking met Q? Research & Consultancy. Het is de vierde keer dat de verkiezing is georganiseerd met als doel de uitzendmarkt in Nederland scherp te houden en het kwaliteitsniveau te blijven waarborgen.

"Voor ons zit de grootste overwinning in het feit dat we de toppositie in deze lijst ook in moeilijkere tijden kunnen behouden", stelt Patrick van der Ploeg, Algemeen Directeur van Creyf's. "Ik ben dan ook heel erg trots op alle Creyf's medewerkers. Er zijn honderden uitzendbureaus in Nederland en om dan als tweede uit de bus te komen, is een erg goed resultaat. Wij zetten dit jaar onze, bewezen succesvolle, betrokken no-nonsense aanpak door. Dit belooft een zeer spannende strijd wanneer het volgend jaar gaat om het Uitzendbureau van het Jaar 2010!"

De verkiezing 'Uitzendbureau van het Jaar' bestond uit twee rondes. Allereerst kon er door uitzendkrachten en opdrachtgevers gestemd worden op het favoriete uitzendbureau. Uit deze eerste ronde volgden acht nominaties voor de felbegeerde titel. Vervolgens werden deze kanshebbers in een vervolgonderzoek beoordeeld op verschillende aspecten zoals hulpvaardigheid, bereikbaarheid en flexibiliteit. Op basis hiervan is, met een minimaal verschil, Tènce benoemd tot uiteindelijke winnaar.





http://www.creyfs.nl