Gemeente Enschede

Jongebloed Installatietechniek gaat nieuw bouwen op het Euregio Bedrijvenpark

Bedrijfskavel gekocht van 1200 m2

Jongebloed Installatietechniek B.V. gaat een nieuw bedrijfspand bouwen op bedrijventerrein Euregio. Jongebloed heeft een bedrijfskavel van 1200 m2 gekocht van de gemeente Enschede. Op dit moment is het bedrijf nog gevestigd aan de Lenteweg in Enschede. Jongebloed biedt nu werk aan 15 medewerkers. De verwachting is, dat dit aantal in de komende twee jaren met zo'n 25% zal groeien. Jongebloed wil het nieuwe bedrijfspand in 2010 gerealiseerd hebben.

Jongebloed Installatietechniek huurt momenteel nog bedrijfsruimte aan de Lenteweg in Enschede. Op het Euregio Bedrijvenpark beschikt ze straks over een eigen bedrijfspand op een locatie met een uitstekende bereikbaarheid. De nieuwbouw zal ook een positief effect hebben op de uitstraling van het bedrijf.

Als landelijk erkend totaalinstallateur ontwerpt en realiseert Jongebloed technische installaties. Jongebloed is zowel actief in de nieuwbouw als in de verbouw en renovatie. Meer informatie: www.jongebloedinstallatietechniek.nl tallatietechniek.nl/nstalleren is ons n vooraf gestelde criteria van kwaliteit, tijd en prijs.

Geplaatst: 29 mei 2009.

29 mei 2009