Gemeente Echt-Susteren


Limburgse Energie Subsidie ook voor sportverenigingen en basisscholen

Limburgse basisscholen en sportverenigingen kunnen nog tot 1 oktober 2009 een subsidie aanvragen voor energiebesparende maatregelen. Limburgse Energie Subsidie (LES) is een initiatief van de Provincie Limburg, een groot aantal Limburgse gemeenten en Essent. De regeling loopt van 1 september 2008 tot 1 oktober 2009.

Â

Een sportvereniging die investeert in energiebesparing scoort op twee fronten tegelijk: het lagere energieverbruik is goed voor het milieu en op termijn ook voor de clubkas. Energiebesparende maatregelen kunnen ook bijdragen aan een gezonder binnenklimaat.

Â

De Provincie heeft via LES per basisschool ⬠1.500 beschikbaar gesteld. Deelnemende gemeenten (waaronder Gemeente Echt-Susteren) verhogen dit bedrag tot maximaal ⬠3.000. Voor sportverenigingen is maximaal ⬠1.500 beschikbaar.

Â

Meer informatie nodig?

Informatie over deze subsidieregeling (bijvoorbeeld aanvraagformulieren) kunt u vinden op www.limburgseenergiesubsidie.nl. De helpdesk van LES is dagelijks bereikbaar via telefoonnummer 043-3897639 of per email les@prvlimburg.nl.

Â

Â

Â