Ingezonden persbericht

Persbericht - Vrijdag 29 Mei in de Flexbar, Amsterdam: Krang Airlines ism Ondertoon -

Buitenlandse Top DJ's, stoere piloten, dansende stewardessen, kunst en acts.

29 mei vliegt vlucht 29.05.2009 van KRANG AIRLINES je naar de muzikale hoofdsteden van Europa om je vervolgens weer keurig terug te brengen naar Amsterdam. Maar niet alleen de bestemmingen zijn waanzinnig, de reis is dat zeker ook!

Verwacht in de cocktpit stoere piloten en dansende stewardesjes, opblaasvliegtuigen, diverse vliegkunsten en zoals altijd bij Club Krang natuurlijk fantastische muziek.

Eerst vliegt men met het Amsterdamse DJ / Producers duo Flowing naar Berlijn voor David Pher en Andre Crom. Andre Crom is met zijn nieuwe labels OFF en Vivid hard aan de weg aan het timmeren, en David Pher is één van de grote opkomende talenten van het moment.

De eerste echte release van Flowing - met Lauhaus remix - ligt over drie weken in de winkel en wordt al gedraaid door oa. Karotte, Luke Solomon, 2000 and one, Italoboyz, en Simon Baker.

De reis zet zich voort richting Bucharest voor DE doorbraak van het afgelopen jaar: Livio & Roby! Deze twee Roemeense Rockers staan staan bekend om hun heerlijk doorrollende techhouse sound zonder medelijden. Livio & Roby zijn voor het eerst in Nederland en met een set van minimaal 2,5 uur zullen zij zeker voor de nodige turbulentie gaan zorgen!

In de departure lounge, upgraded by MIX Academy, zul je je dit keer niet vervelen: laat je tekenen door RemmeZ, show je vouwkunsten bij de vliegtuigjes-vouwen-klaag-liefdes-muur, check de visuals, en had je ooit gedacht jezelf terug te kunnen zien als piloot of stewardess?

Waar anders dan boven is er plaats voor de Mile High Club? Met DJ's Renzo & Len en vrienden wordt het daar gezellig toeven. Geniet van 5 minuten privacy en "join the mile high club" of dans de kramp uit je benen bij de toilet-stage.

Kom gekleed als piloot / stewardess of draag een ander uniform en krijg een drankje met verrassing bij de entree.

Enjoy the flight...... check in en maak het mee bij Krang Airlines - the happy airline.

KRANG AIRLINES - art & acts by ondertoon
Friday 29-05-2009 - 23:00u tot 05:00u
Location: Flexbar | Pazzanistraat 1 | Amsterdam |
Tickets at door: 12,50 euro. Presale: 9,50 euro ex fee at www.flexbar.nl of www.flowing.nl/ticketsandtshirts.html

Meer info over op:

Livio & Roby - http://www.myspace.com/livioroby
Andre Crom - http://www.myspace.com/andrecrom909
David Pher - http://www.myspace.com/davidpher
Flowing - http://www.myspace.com/flowingdjlive
Club Krang - http://www.clubkrang.com
Mile High Club - http://www.milehighclub.com



Ingezonden persbericht