Microsoft

Microsoft Pinpoint brengt partners en klanten bij elkaar

Schiphol, 28 mei 2009 - Middelgrote Nederlandse bedrijven die op zoek zijn naar Microsoft-partners, -oplossingen of -services, kunnen nu terecht op de website Microsoft Pinpoint. Deze website biedt een compleet overzicht van gecertificeerde Microsoft-partners, hun specialismen, diensten en producten, met de mogelijkheid om te zoeken op locatie.

Naast een compleet overzicht en uitgebreide zoek-, filter- en bladerfuncties, biedt Microsoft Pinpoint bedrijven ook de mogelijkheid om Microsoft-partners te beoordelen en van commentaar te voorzien. Dit helpt andere bezoekers van de Pinpoint-site om de beste keuze te maken bij het bepalen van de partners waarmee men wil samenwerken. De gebruiksvriendelijke interface maakt het bijzonder gemakkelijk om de juiste partners en oplossingen te vinden en contact op te nemen.

Verder biedt de site informatieve artikelen over Microsoft Certified-partners, met onderwerpen die zowel technisch specialisten als bedrijfseigenaren aanspreken.

Microsoft Pinpoint is te vinden op www.microsoft.nl/pinpoint.

Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en stelt met zijn software, diensten en technologische oplossingen mensen en organisaties overal ter wereld in staat hun ambities te verwezenlijken.

Gebruikers die technische ondersteuning zoeken, kunnen contact opnemen met de helpdesk van Microsoft Nederland: 020 - 500 15 00

Dit persbericht en andere persinformatie van Microsoft kunt u ook vinden op de website van Microsoft Nederland, op pagina www.microsoft.nl/nieuws/.

Microsoft en Windows zijn hetzij gedeponeerde handelsmerken hetzij handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectieve houders.