Rennen in New York met NY400! - Lopers gezocht voor de ING New York Marathon

Rennen in New York met NY400!

Lopers gezocht voor de ING New York Marathon

DEN HAAG, 29 mei 2009.

NY400 zoekt 400 enthousiaste marathonlopers voor de NYC Marathon op zondag 1 november 2009. New York City heeft 400 extra startbewijzen ter beschikking gesteld om de 400-jarige vriendschap tussen Nederland en Amerika te vieren. Voor de geïnteresseerde lopers stelden NY400, ATP, Gemeente Amsterdam en Runner's World een arrangement samen. In dit arrangement zit behalve vlucht, verblijf en startbewijs ook een uitgebreid programma.

Dat programma begint al in Nederland, met een trainingsclinic onder leiding van een bekende Nederlandse topcoach. Ook krijgen de deelnemers na inschrijving een maandelijkse nieuwsbrief met de laatste informatie over het programma en tips en trucs voor het trainingstraject. Mediapartner Runner's World volgt de vorderingen van de trainingen en de marathon zelf in het Runner's World magazine en op de site.

In New York kunnen de deelnemers rekenen op verzorgde transfers, reisbegeleiding, fysiotherapie, de pastaparty en een verzorgde after-run receptie voor de marathonlopers en hun supporters. NY400-lopers betalen EUR 1.393 voor een arrangement op basis van 5 dagen of EUR 1.481 voor een arrangement op basis van 6 dagen, beide in een 4-sterrenhotel.

Geïnteresseerde lopers kunnen zich inschrijven via het aanmeldingsformulier op de NY400-website: www.NY400.nl. Hier is ook gedetailleerde informatie te vinden over de andere programmaonderdelen in New York.



RVD Mediafeed