Culinaire- en Kunstmarkt in Harlingen

HARLINGEN, 20090418 -- Vrijdag 29 mei is het zover! Dan wordt de 1e editie van de Culinaire- en Kunstmarkt in Harlingen gehouden. Bezoekers kunnen een dagje heerlijk smikkelen, inspiratie opdoen en rondstruinen in het historische centrum van Harlingen, dé zeehavenstad van het Noorden. Zet de datum nu alvast in uw agenda: vrijdag 29 mei.


Als organisator van de succesvolle "Zoutsloter Kerstmarkt" (zowel bij publiek als deelnemers erg geliefd, als nr.1 in diverse landelijke bladen getipt en trekt zo'n 20.000 bezoekers) in Harlingen heeft Karen Brugman van BENG Evenementen besloten om samen met partner Willard van Grootveld meerdere markten te gaan organiseren.

BENG Evenementen organiseert markten met een zo breed mogelijk assortiment van originele, unieke, eerlijke, ambachtelijke, streek- en seizoensgebonden producten. Wij willen hiermee een gelegenheid creëren waar (regionale) leveranciers hun eigen producten onder de aandacht kunnen brengen aan een breder publiek. Hiermee spelen wij in op de steeds grotere vraag naar unieke, eerlijke en ambachtelijke producten. Bezoekers maken op een gezellige en ontspannen manier kennis met een grote verscheidenheid aan kwaliteitsprodukten én de makers ervan. Daarnaast is de markt een feestje voor het hele gezin. Er is werkelijk voor elk wat wils te proeven, doen en zien!

Vrijdag 29 mei dus de 1e Culinaire- en Kunstmarkt met speciale aandacht voor o.a. ambachtelijke, boeren- en biologische streekproducten, alles op kookgebied, kunstenaars en hobbyisten die demonstraties en/of workshops geven en hun werk tentoonstellen, proeverijen, brocante, curiosa, antiek en boeken.

Kunstenaars, ateliers, galeries , hobbyisten, horecaondernemers, cateringbedrijven, ondernemers op gebied van buitenleven, wonen en leven, body en soul worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze markt en/of een demonstratie/workshop te geven tijdens de markt. Wij stellen uw deelname zeer op prijs en verwachten dat mede door uw inzet en enthousiasme deze markt tot een succes zullen maken. Meer info en aanmelden via de site www.bengevenementen.nl




Karen Brugman