Gemeente Duiven


Bijeenkomst Commissie bezwaarschriften


----------
De voorzitter van de Commissie bezwaarschriften maakt bekend dat op woensdag 29 mei 2009 in het gemeentehuis, Kastanjelaan 3 te Duiven, een openbare zitting van kamer II van de commissie wordt gehouden.

De agenda is als volgt samengesteld (wijzigingen voorbehouden):

17.30 uur:
Bezwaarschrift van B.A.F. Gerver tegen de besluit van het college van 16 januari 2009. Het besluit betreft een dwangsomaanschrijving inzake het plaatsen van een bijgebouw op het perceel Gildedreef 32 te Duiven zonder de conform artikel 40 van de Woningwet verplichte bouwvergunning.

18.15 uur
Bezwaarschrift van mr. C.W. Reintjes van Reintjes Advocaten namens de heer M.H.A. Nieuwenhuis te Groessen tegen de door het college van Duiven op 26 februari 2009 verleende bouwvergunning voor het plaatsen van zes lichtmasten op het hoofdveld van sportpark Heggeakkers te Groessen.

19.00 uur
Bezwaarschrift van mevr. Mr. F.K.H. van Oostveen van Achmea Rechtsbijstand namens de heer H.C. Voskamp tegen het besluit van het college van Duiven van 4 maart 2009 waarbij de op 19 juni 2008 verleende reguliere bouwvergunning voor een rookafvoerkanaal is ingetrokken en is besloten de gevraagde bouwvergunning te weigeren in verband met het niet voldoen aan het Bouwbesluit.

Informatie: Algemene zaken/Bestuurszaken


Bestuurszaken