Gemeente Heemskerk


vrijdag, 29 mei 2009

Millenniumprojecten gezocht

Een van de activiteiten van Heemskerk als Millenniumgemeente is de uitgave van een Millenniumkrant in augustus 2009. In deze krant krijgen activiteiten die bijdragen aan het realiseren van de millenniumdoelen, dat wil zeggen het verminderen van de armoede in de wereld, een plek. De gemeente Heemskerk is op zoek naar projecten die in deze krant vermeld kunnen worden.

Bent u actief met een project in een ontwikkelingsland en kunt u deze koppelen aan één of meer millenniumdoelen én wilt u dat onder de aandacht brengen in de Millenniumkrant, dan kunt u zich aanmelden bij de secretaris van Heemskerk Kijkt Verder
a.w.klaassen@remove-this.versatel.nl met als onderwerp: Millenniumkrant. U geeft vervolgens in uw mail kort weer wat uw project beoogt, aan welk(e) millenniumdoel(en) het bijdraagt en hoe we u kunnen bereiken. Geen mail? Bel dan naar 0251-249179. Zij ontvangen uw reactie graag voor 15 juni 2009.

Heemskerk Kijkt Verder (HKV), een uit vrijwilligers bestaand samenwerkingsverband, stelt zich ten doel thema's op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, vrede en milieu onder aandacht van de Heemskerkse bevolking te brengen. Op verzoek van de gemeente Heemskerk is HKV in 1994 gestart, met als inzet de versnipperde aandacht van de kant van diverse lokale organisaties te bundelen.
---