Ingezonden persbericht


persbericht

TOSHIBA TEC Europa en Bovertis bieden gezamenlijke retailoplossing voor World of Delights in de Keukenhof

Amersfoort, 29 juni 2009 - Toshiba TEC Europe en Bovertis, de integratiespecialisten op het gebied van retailsystemen voor de toeristische sector, hebben een naadloze integratie gerealiseerd tussen hun belangrijkste oplossingen voor toepassing in de Keukenhof. Door deze integratie kan Keukenhof's franchiseorganisatie 'World of Delights' de efficiëntie en kwaliteit van de dienstverlening aan toeristische attracties verbeteren via één enkele geïntegreerde POS oplossing.

World of Delight beschikt nu over een naadloos geïntegreerd pakket bestaande uit: Bovertis' softwaretoepassing Resolut - gekenmerkt door een hoge transactiesnelheid - en TOSHIBA TEC's combinatie van een ST-A10 TouchPOS systeem en de milieuvriendelijke TRST-A15 printer voor dubbelzijdige kassabonnen.

Toshiba TEC's ST-A10 TouchPOS - bekroond voor zijn ontwerp - verenigt maximale connectivity, vereenvoudigd kabelbeheer en een uiterst klein formaat. De zeer dunne schermtechnologie biedt de caissière een perfect beeld met goed verlichte schermranden voor optimaal gebruik van de toepassing. De thermische TRST-A15 printer drukt tekst van hoge kwaliteit, haarscherpe beelden en barcodes met een zeer hoge snelheid. De mogelijkheid van deze printer om kassabonnen gelijktijdig dubbelzijdig te bedrukken, vermindert het papierverbruik met 25%. Dit betekent een flinke besparing voor de gebruiker, terwijl de kassarollen maar half zo vaak vervangen hoeven te worden vergeleken met printers die enkelzijdig drukken.

De Resolut POS software van Bovertis heeft zijn betrouwbaarheid ruimschoots bewezen bij winkels op verschillende Europese vliegvelden met zeer snelle transactiesnelheden, meertaligheid en ondersteuning van meerdere valuta als onderdeel van honderd te configureren parameters.

Toshiba TEC Europe en Bovertis bieden een perfecte balans van technologie en industriële expertise, met bewezen oplossingen voor gespecialiseerde retailorganisaties zoals World of Delights.

Over de Keukenhof
Om Keukenhof steeds een ander gezicht te geven, wordt elk jaar een nieuw ontwerp gemaakt voor de beplanting. De samenstelling is uitgekiend, zodat bezoekers gedurende de hele openstelling van bloeiende bolbloemen kunnen genieten. De pakweg zeven miljoen bloembollen voor de beplanting worden gratis gedoneerd door zo'n honderd kwekers voor de jaarlijkse bloemen- en plantententoonstelling. De Keukenhof is één van de bezienswaardigheden die het imago van Nederland bepalen.

Over Bovertis
Bovertis is een totaalleverancier van retail diensten en softwareproducten. Met de in.NET technologie ontwikkelde 'Resolut Pos' kassaoplossing, kassamanagement en BackOffice systemen, zijn zij de belangrijkste partner voor levering van en onderhoud op de POS systemen op See Buy Fly Schiphol en andere Europese luchthavens. Met deze "high pressure" omgeving als dagelijks speelveld en de opgedane ervaring en kennis mag 'Resolut' rekenen op steeds meer belangstelling van kleinere en middelgrote Retail ketens in Nederland. Resolut kenmerkt zich door stabiliteit, modulaire opbouw, gebruiksgemak, moderne toegepaste technologie, de hoogste transactiesnelheden en een zeer brede toepasbaarheid. Bovertis onderscheidt zich door het in-house ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige software. Zo is Bovertis als eerste kassaleverancier in Nederland gecertificeerd voor EMV betaalterminals en zijn zij als eerste op de markt met een geïntegreerde FCC betaaloplossing. Andere betaalsoftware is terug te vinden op vele kassasystemen door heel Nederland. Meer informatie via: www.bovertis.com

Over TOSHIBA TEC Europe
TOSHIBA TEC Europe Retail Information Systems (TERIS) beheert productplanning, marketing, verkoop, onderhoud en distributie van POS-systemen (point of sale), kassa's, weegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen over heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. TOSHIBA TEC Europe levert totaaloplossingen: van consulting en systeemontwerp tot systeeminstallatie, bediening en onderhoud. TERIS heeft zijn hoofdkantoor in Brussel en telt drie divisies: Retail, Auto-ID en Services. TERIS is een onafhankelijk werkend bedrijf van Toshiba Corporation, de zesde grootste producent van elektronische/elektrische toestellen en het 72ste grootste bedrijf ter wereld in termen van verkoop. Toshiba Corporation staat in Fortune Magazine op de 7de plaats van de meest bewonderde elektronicabedrijven ter wereld. Het is een toonaangevende producent van hoogtechnologische producten met meer dan 300 grote dochterbedrijven over de hele wereld. De wereldwijde omzet in 2006 bedroeg meer dan 60 miljard dollar. Meer informatie over TOSHIBA TEC POS-systemen, kassa's, weegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen, is te vinden op de TERIS website:www.toshibatec-eu.nl.