Gemeente Delft

Huisregels Delftse Hout

Huisregels voor een schone en veilige Delftse Hout

Om ervoor te zorgen dat in de aankomende zomerperiode iedereen kan genieten van een schone en veilige Delftse Hout en geen last heeft van elkaar, heeft de gemeente Delft huisregels opgesteld. De komende tijd en gedurende de zomermaanden controleert de gemeente samen met de politie extra op het naleven van deze huisregels.

Deze huisregels zijn:

Muziek is toegestaan maar bezorg anderen geen overlast.

Springen van de brug is verboden. Omdat het gevaarlijk is voor mensen in boten of waterfietsen maar vooral ook voor uzelf.

Open vuur is gevaarlijk voor de natuur en daarom verboden. Barbecuen mag wel, als het geen gevaar of overlast oplevert voor anderen en de natuur.

Fietsen en scooters mogen niet op voetpaden, het gras en langs de zandstrook. Parkeer uw fiets of scooter op de daarvoor aangewezen plekken bij de ingang van de zandstrook of op één van de parkeerplaatsen.

Honden mogen van april t/m september niet op de zandstrook. In het Arboretum-Heempark mogen honden het hele jaar niet komen. U moet zelf de ontlasting van uw hond opruimen!

Paardrijden is alleen toegestaan op de speciale ruiterpaden.

Afval, laat geen afval achter. Deponeer uw afval in de daarvoor bestemde afvalbakken. Is een afvalbak vol of kapot? Bel het Infopunt Stadsbeheer (015) 260 22 00 of meld dit op www.gemeentedelft.info/melding

Noot voor de redactie (