Ingezonden persbericht


Persbericht 29/05/09

noSun lanceert groepsreizen met gegarandeerd vertrek

Vanaf deze week is het mogelijk om bij noSun groepsreizen te boeken met gegarandeerd vertrek.

Met ingang van heden biedt noSun groepsreizen aan met gegarandeerd vertrek aan. noSun reageert hier mee op de markt, welke momenteel erg gebukt gaat onder de kredietcrisis.

Ook noSun neemt sinds de crisis een wijziging in het vakantie patroon waar. Volgens directeur Martijn Boshuis zit noSun echter aan de goede kant van de markt met haar groepsreizen. Deze zijn veelal op kampeer basis en daar is momenteel veel vraag naar. Kort geleden rapporteerde de ANWB hier ook al over en ook noSun ziet de vraag naar kampeervakanties stijgen.

Volgens Boshuis klaagt menig reisaanbieder over een te laag aantal deelnemers in haar groepsreizen, waardoor deze vaak geannuleerd moeten worden. Recentelijk uitte een van de concurrenten het ongenoegen hierover, nota bene in een nieuwsbrief aan haar klanten. Boshuis: 'Blijkbaar zijn onze volumes wel groot genoeg om een gegarandeerd vertrek te kunnen af te kunnen geven.'

Op een speciale pagina kunnen potentiële reizigers zien welke reizen deze zomer een gegarandeerd vertrek kennen. Hierbij maakt het aantal deelnemers dus niet meer uit, waardoor men er van verzekerd is dat op deze data de groepsreizen doorgaan.

Reisorganisatie noSun organiseert individuele- en groepsreizen naar Europese landen die niet direct bekend staan als zonnige vakantiebestemming. Op actieve wijze maakt men kennis met de natuur, cultuur en het avontuur dat het land te bieden heeft. Een onvergetelijke ervaring! Voor meer informatie kan de website van noSun worden bezocht: www.noSun.nl

Noot voor de redactie (