Ingezonden persbericht


Persbericht

29 mei, 2009

SD Worx stelt Jan-Henk van Bennekom aan als Sales Director International

SD Worx benoemt Jan-Henk van Bennekom tot Sales Director van SD Worx International. SD Worx is de derde grootste payroll-dienstverlener in Europa, met kantoren in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. Daarnaast heeft de dienstverlener een sterk partnernetwerk over twintig andere landen. SD Worx beoogt kwalitatief marktleider te worden op het gebied van payroll- en HR-services op de gehele Europese markt.

HR-dienstverlener SD Worx heeft onlangs Jan-Henk van Bennekom (42) aangesteld als Sales Director International. Vanaf 1 juni 2009 zal Van Bennekom zich toeleggen op de internationale sales van SD Worx en op de ondersteuning van de locale landen-verkoopstrategieën. Van Bennekom komt van het Nederlandse Logica, waar hij ruim veertien jaar werkzaam was in de HR-Services divisie, onder meer in de rol van Sales Director. Daarvoor was hij drie jaar werkzaam in sales bij ADP Nederland. Hij brengt ruim achttien jaar sales-, marketing- en managementervaring op het gebied van payroll en HR met zich mee.

"Ik ben ervan overtuigd dat Jan-Henk de juiste persoon is om de internationale strategie van SD Worx mee te implementeren", zegt Bart Alkemade, Executive Director International SD Worx. "Met zijn uitgebreide ervaring op het gebied van payroll en HR-outsourcing zal hij mee zorgdragen voor verdere internationale groei."

(213 woorden)