Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Schiphol-Rijk, 28 mei 2009

ATP naar Champions League Finale in Madrid

Met de succesvolle afronding van de Champions Leagues finale in Rome richt ATP, The Advanced Travel Partner zich nu volledig op de volgende finales in Madrid (2010), Londen (2011) en München (2012). Daarbij weet het zich gesterkt door jarenlange Cup-ervaring van het eigen team en solide partnerships met klanten, leveranciers en lokale agenten.

De overwinning van FC Barcelona in Rome vormt het startschot van een 12 maanden durende campagne in Spanje, aangezien de volgende Champions League finale in Madrid zal plaats vinden. Voor het eerst wordt die dan op een zaterdag gespeeld, namelijk op 22 mei 2010. Voor ATP, met een lange geschiedenis in voetbal en ervaring met de laatste drie Cup-finales, heeft deze overgang geen grote gevolgen.

John Bergmann, in Rome verantwoordelijk voor de logistieke organisatie van alle reizen en accommodaties, kijkt nu al uit naar deze volgende uitdaging. "Hier in Rome bestond ons team uit zo'n zeventig professionals die de zorg over 1000 gasten op zich hebben genomen. Het voelt goed als je dan merkt dat iedereen zich op zijn gemak voelt en de service die je geeft wordt gewaardeerd. In Madrid zal dat niet anders zijn, ook omdat wij zelf steeds blijven zoeken naar verbeterpunten."

"De positieve spanning die ATP voelt bij een dergelijk project klinkt door in de totale organisatie, zonder dat het andere uitdagingen in de weg staat", zegt Helen van Berkel, General Manager Events & Experiences bij ATP. "Ook in Rome heb ik weer gezien dat ons team een geweldige prestatie levert, wat door alle betrokkenen wordt op waarde wordt geschat. De wedstrijd zelf heb ik helaas gemist, omdat we een dag later in het World Forum in Den Haag begonnen aan de uitvoer van een congres voor 2000 software developers. Dat wij twee projecten van een dergelijke omvang bijna tegelijkertijd uitrollen, onderstreept de kracht en de kwaliteit van ATP."

Naast de volgende Champions League finales in Madrid, London en München, hebben ook de Olympische Spelen in Vancouver (2010) en London (2012) een prominente plaats in de planning van ATP. Met hoofdkantoren in Schiphol-Rijk en London en een onlangs uitgebreid kantorennetwerk dat over de gehele wereld present is, kijkt het management alweer verder. Van Berkel: "Onze ervaring maakt dat we ambitieus mogen zijn. Dat betekent dat we ook nadrukkelijk rekening houden met Olympische Spelen in Amsterdam in 2028."


- Einde Bericht -

Noot voor de redactie,