Ingezonden persbericht


Persbericht
Mei 2009

McGregor lanceert Spyker SQDN collectie 2009:
sportieve luxe & vakmanschap

Aan de vooravond van de 24 uur van Le Mans lanceert McGregor de exclusieve Spyker Squadron collectie 2009. De designers van McGregor en Spyker hebben wederom samen met topcoureur Tom Coronel een authentieke en dynamische collectie ontworpen. Inspiratie is de deelname van de door McGregor gesponsorde Spyker C8 Laviolette GT2R aan de legendarische endurance-race, de ultieme 24-uurs race-challenge van Le Mans.

Sportieve Luxe
Met navy, grijs en Spyker oranje in de hoofdrol omvat deze collectie dynamische shirts met reflecterende badges en prints, sportieve polo's en stoere rugby's. Een racy cardigan met herkenbare diagonale Spyker ruitstiksels, geïnspireerd door de leren stoelbekleding van Spyker, staat garant voor de ultieme race look op elk circuit. Luxe badges en prints refereren aan Spyker Squadron en de ultieme 24 uur van Le Mans, een van de oudste en meest prestigieuze autoraces ter wereld welke zal plaatsvinden op 13 juni 2009. Details als contrasterende banen en opvallende artworks geven deze collectie in herkenbare Spyker look en feel een sportieve touch.

Spyker - Nulla tenaci invia est via
De verbintenis tussen Spyker en McGregor bestaat al enige jaren. Spyker staat voor 'heritage', kwaliteit en exclusiviteit en deze waarden sluiten naadloos aan bij de lifestyle van McGregor. De voor McGregor zo kenmerkende kwaliteit in materiaalgebruik en design van al haar collecties is identiek aan het vakmanschap van Spyker.

De collectie is vanaf begin juni. o.a. te verkrijgen bij alle McGregor Shops in Nederland, geselecteerde McGregor verkooppunten en alle 25 Spyker Authorised Dealers waaronder die in Mexico City, Dubai, Moskou, Las Vegas, New York en Shanghai. Naast de herencollecties heeft het internationale lifestyle merk McGregor ook McGregor Womenswear en McGregor Junior. McGregor Footwear, McGregor Eyewear en een Bed & Bath lijn completeren de collecties.

Noot voor redacties

Voor meer informatie: www.mcgregor-fashion.com of bel (0343) 530 101.



Ingezonden persbericht