Plus Uitzendkrachten organiseert elfde Plus Prijs

29/05/2009 13:48 Plus Uitzendkrachten

Eind oktober 2009 wordt voor de elfde keer de Plus Prijs uitgereikt. Met dit initiatief wil Plus Uitzendkrachten NV een bedrijf belonen voor zijn bijzondere inspanningen om personen met een minder evidente toegang tot de arbeidsmarkt te werk te stellen.

Eind oktober 2009 wordt voor de elfde keer de Plus Prijs uitgereikt. Met dit initiatief wil Plus Uitzendkrachten NV een bedrijf belonen voor zijn bijzondere inspanningen om personen met een minder evidente toegang tot de arbeidsmarkt te werk te stellen.
Intussen is het ontvangen van de Plus Prijs uitgegroeid tot een gegeerde erkenning voor méér dan tewerkstellen.

Hoe deelnemen?
Elk bedrijf of organisatie kan deelnemen aan de Plus Prijs 2009.
De winnaar wordt gekozen door een onafhankelijke jury, samengesteld uit specialisten uit verscheidene organisaties en sectoren.
Inschrijving gebeurt via www.plusprijs.be. Het dossier moet uiterlijk op donderdag 10 september 2009 binnen.

Een onafhankelijke jury selecteert vijf laureaten uit de dossiers. Om een correct beeld te krijgen van de initiatieven die de laureaten hebben genomen en om de meerwaarde voor de arbeidsmarkt te beoordelen zal de jury de geselecteerde bedrijven bezoeken.

De winnaar ontvangt, naast een geldprijs van 5.000 EUR, een kunstwerk van Bert Van Poucke, een bureau-inrichting en een waardebon voor het volgen van opleidingen.

Winnaar 2008: Mobile Environmental Care NV (MEC) uit Kortrijk
Vorig jaar won MEC uit Kortrijk de tiende Plus Prijs. Dit bedrijf, opgericht in 2004, is ontstaan rond drie pijlers: ondernemerszin, teamspirit en duurzaamheid. Hun activiteiten zijn opgebouwd rond het valoriseren van kunststof verpakkingsmateriaal en ander kunststofafval.
Het sterk innovatieve karakter van de activiteiten, de effectieve uitstroom van werknemers naar de reguliere arbeidsmarkt en de innovatieve aanpak binnen de economische situatie overtuigde de jury.

Drukkerij Ignace Wils uit Sint-Amands mocht zich trots laureaat noemen. De jury apprecieerde vooral de open communicatiestijl die de zaakvoerders hanteren zowel naar klanten, leveranciers als medewerkers en hun overtuiging over de waarden van het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Over Plus Uitzendkrachten
Plus Uitzendkrachten is een erkend bureau voor private arbeidsbemiddeling actief op het domein van werving, selectie en uitzendarbeid. Plus Uitzendkrachten stelt alles in het werk om een dienstverlening op maat aan te bieden die perfect beantwoordt aan de vraag.
Het bedrijf biedt eenvoudige, betrouwbare en persoonlijke oplossingen op het vlak van personeelsbeheer. De uitzendkrachten van Plus verdienen de beste job en omkadering. Daarom biedt Plus extra diensten aan zoals loopbaanbegeleiding, persoonlijke coaching, financieel advies en hospitalisatieverzekering.
Plus Uitzendkrachten behoort tot de HDP-AristA groep.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel