Ingezonden persbericht

Fotocredits: RVDA

PERSBERICHT

Hilversum, 11 mei 2009

STERRETJE GEZOCHT, DE LEUKSTE TALENTENJACHT VAN HET JAAR

BNN OPENT DE JACHT OP CHICKS MET BALLEN

Geen champagne en kaviaar, maar een rauwe keuring waarin achthonderd chicks met ballen direct moeten laten zien wat ze waard zijn. De glitter en glamour van het sterrenleven is tijdens de eerste aflevering van Sterretje Gezocht ver te zoeken. In de leukste talentenjacht van het jaar gaat BNN op zoek naar een nieuwe Katja, Bridget en Yolanthe in één. De jury bestaat uit Bridget Maasland, Job Castelijn en Jeroen van Baaren. Dennis Storm en Valerio Zeno kunnen hun geluk niet op, want zij mogen het programma presenteren. De eerste aflevering van Sterretje Gezocht is te zien op vrijdag 29 mei van 20.30 uur tot 21.10 uur bij BNN op 3.

Als ultieme presentatrice van BNN moet je alles kunnen. De kandidaten gaan de strijd met elkaar aan in verschillende disciplines: van acteren, presenteren en zingen tot sexy de zee uit lopen en dronken inparkeren. De talenten van de meisjes worden getoetst aan de hand van bekende BNN-titels. Zo moeten ze presenteren in Spuiten en Slikken, acteren in Costa!, zingen in Top of the Pops en rechtstreeks tegen elkaar strijden in Vs.

Ex-BNN'er Bridget Maasland is voorzitter van de jury. Vijf jaar lang heeft ze bij BNN al haar talenten kunnen aanwenden en zij kan dus uitstekend beoordelen hoe sappig het vlees is dat er in de kuip zit. Job Castelijn is als casting director van Kemna Casting verantwoordelijk voor de casting van film en tv-producties als TBS en Vuurzee. Jeroen van Baaren stond aan de wieg van Bart de Graaffs programma B.O.O.S. Hij is regisseur, producent en scenarioschrijver.

Er kwamen in totaal 8.000 aanmeldingen binnen op de Sterretje Gezocht-redactie na een oproep in verschillende media. Zelfs een paar mannen probeerden zich stiekem in te schrijven. Het is dus nu al spannend: wie van deze sterren in spé overtuigd de jury ervan dat ze sexy, lekker, brutaal, stoer en slim genoeg is om als presentatrice bij BNN aan de slag te gaan?

Op onze perssite is fotomateriaal te vinden van Dennis, Valerio en de jury in het decor van de eerste aflevering van Sterretje Gezocht.



Ingezonden persbericht