Pink Ribbon Fashionshow in het Goese Lyceum


GOES, 20090526 -- Modeshow voor Pink Ribbon! Emma Heijning (15 jaar) en Shannon Wattel (15 jaar) organiseren Vrijdag 29 Mei 2009 een modeshow voor de stichting: ''Pink Ribbon'' als afsluiting van hun tweetalige-vwo opleiding. Deze show zal plaatsvinden in de aula van het Goese Lyceum, van Dusseldorpstraat 78 Goes.

Als leerling in het derde jaar van tweetalig-vwo is het de bedoeling dat je een eindexamenopdracht maakt, voor dit "End of Course project" hebben wij een marketingplan opgesteld om een modeshow te organiseren. Dit project willen wij graag afsluiten met een flitsende modeshow.

Verschillende winkels showen leuke kinder- en tienerkleding en er zal live muziek zijn. Alle kosten van de modeshow worden gedekt door sponsorgelden, toch vragen wij ¤ 3,00 entree. Dit is omdat wij graag een goed doel willen steunen, namelijk stichting Pink Ribbon die zich inzet voor mensen met borstkanker. Tijdens de show zijn er sponsoren die zorgen voor hapjes en drankjes, en na de show is er een mogelijkheid om een leuk aandenken te kopen, waarvan het geld ook ten goede zal komen aan Pink Ribbon.





Ingezonden persbericht