Opmars van fashioncheque onmiskenbaar


Aantal aangesloten winkels neemt gestaag toe

HOOFDDORP, 20090529 -- De nieuwe modecadeaubon fashioncheque is volop in beweging. In nauwe samenwerking met diverse technische partijen is de digitale giftcard hard op weg om de Nederlandse moderetail massaal aan te sluiten op het fashioncheque systeem. Deze week werd de koppeling gerealiseerd met kassasoftwareleverancier Casacom, waardoor er nieuwe winkels zijn toevoegd aan het winkel bestand.

Nieuw aangesloten winkels en boetieks
Door de ontsluiting van de Casacom kassasoftware kan fashioncheque vanaf heden bijvoorbeeld worden verzilverd bij Noa Noa in Nijmegen en Zwolle en bij Blondie fashion in Beverwijk. In de shopfinder op de website www.fashioncheque.nl is een compleet overzicht van alle aangesloten winkels te vinden.

Digitale giftcard
Het aansluiten van zoveel verschillende pinterminals en kassasystemen is een omvangrijk traject. Wat het realiseren van technische aansluitingen met kassasoftware en pinterminals noodzakelijk maakt, is het feit dat fashioncheque geen papieren cadeaubon is, maar een digitale giftcard in de vorm van een pinpas. Dit biedt zowel de modeondernemer als de consument een aantal belangrijke voordelen op het gebied van veiligheid en gebruiksgemak.

Latest fashion must-have
De `latest fashion must-have' is verkrijgbaar in 20, 50 of 100 euro. fashioncheque wordt verkocht in een aansprekende cadeauverpakking. Deze fashionable giftcard geeft hiermee een geheel nieuwe dimensie aan het begrip cadeaubon. fashioncheque is verkrijgbaar in de webshop, bij aangesloten modeondernemers en bij alle Nederlandse Postkantoren.