Tritel BV levert Mobiele Telefonie aan De NoordHollandsche van 1816


ALKMAAR, 20090529 -- TRITEL BV uit Alkmaar, aanbieder van data- en telecom oplossingen voor de B2B markt maakt vandaag bekend een 2-jarige overeenkomst te hebben gesloten voor het leveren van mobiele telefoniediensten aan De Noordhollandsche van 1816.

Raymond Looze, directeur van TRITEL:" Als aanbieder van diverse telecomdiensten, zoals VoIP voor het bedrijfsleven, IP-VPN (koppelingen van vestigingen), Mobiele Telefonie, 0800/0900/088 nummers en Internet-access, zijn wij verheugd dat de Noordhollandsche ons heeft uitgekozen als telecomleverancier en kijken uit naar een lange en vruchtvolle samenwerking".

"De reden dat wij voor dienstverlening van Tritel hebben gekozen was makkelijk. Tritel is in staat geweest om ons telefonieverkeer op een betrouwbare en minstens zo kwalitatieve manier te routeren zoals we gewend zijn. Doordat zij o.a. een partnership met Telfort hebben afgesloten, blijven wij bellen via het hoogstaande KPN netwerk, echter tegen tarieven die aanzienlijk lager liggen", aldus Jeroen Spaan van De Noordhollandsche van 1816.

Over TRITEL

TRITEL is een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van tele- en datacommunicatie voor de zakelijke markt. Achter de naam staat een uiterst dynamisch bedrijf met werknemers, die hun sporen op het gebied van telecommunicatie al dubbel en dwars hebben verdiend.

Kijk voor meer informatie op www.tritel.nl

Over De Noordhollandsche van 1816
De N.V. Noordhollandsche van 1816, Schade- en Levensverzekeringsmaatschappij is een middelgrote verzekeraar, gevestigd in het Westfriese Oudkarspel.
De Noordhollandsche is een onafhankelijke en zelfstandige maatschappij; zij maakt géén deel uit van een financieel conglomeraat. Het speerpunt van de Noordhollandsche is het aanbieden van hoofdzakelijk schadeverzekeringen voor particulieren met een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Zij werkt uitsluitend samen met professionele assurantie-adviseurs uit het hele land. Met ± 100 enthousiaste medewerkers realiseert zij een omzet van meer dan ¤ 100 miljoen.

In de verzekeringsmarkt staat de Noordhollandsche inmiddels bekend als `de marktleider in performance'. In de afgelopen opeenvolgende 5 jaar werd de Noordhollandsche door assurantieadviseurs in een jaarlijks gehouden kwaliteitsonderzoek onder verzekerings-maatschappijen als `Beste Schadeverzekeraar van Nederland' aangewezen.

Kijk voor meer informatie op www.nh1816.nl





Ingezonden persbericht