Politie Zeeland


---


O-2011-2009 Diefstal uit bedrijfsgebouw, Goes
Donderdag tussen 11.00 en 15.30 uur werd ingebroken in een bedrijfsgebouw aan de Albert Joachimikade in Goes.
Uit het gebouw werd een laptop met onbekende waarde gestolen.

W-2012-2009 Winkeldiefstal, Middelburg
In een winkelpand aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg werd vrijdag om 12.20 uur een 28-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch en een 29-jarige vrouw uit Rosmalen aangehouden wegens winkeldiefstal.
De vrouwen hadden voor meer dan duizend euro aan make-up artikelen gestolen en waren daarbij op heterdaad door een winkelmedewerker betrapt.

Z-2013-2009 Aanhouding in Sluiskil
Op de Leidinglaan in Sluiskil werd donderdag om 23.00 uur een 41-jarige man uit Zelzate aangehouden.
De man wordt ervan verdacht eerder op de avond een 35-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen in haar woning te hebben mishandeld en bedreigd. De man is in verzekering gesteld. De oorzaak ligt in de relationele sfeer.

W-2014-2009 Scooterrijder rijdt tegen kar met marktkramen, Middelburg
Een 19-jarige Middelburger is vrijdag omstreeks 00.30 uur op de Markt in zijn woonplaats met zijn scooter tegen een kar met marktkramen gereden.
De scooterrijder had de politie daarvoor al geruime tijd beziggehouden. Toen agenten omstreeks 23.40 uur door de Roozenburglaan reden, kwam hij op zijn scooter achter de auto aan. Hij had zijn helm half op het voorhoofd hangen en maakte een wheelie. Even later kwam hij de politie, tegen de rijrichting in, op het Damplein tegemoet rijden. Hij slipte en reed in de andere richting weg met weer zijn helm half op het voorhoofd. Op de Markt reed hij weg voor de politie, die langzaam rijdend achter hem aan kwam. Terwijl hij reed, stond hij op zijn scooter en keek steeds achterom. Zodoende reed hij tegen een kar met marktkramen en smakte met zijn scooter op de grond. Hij liet de scooter liggen en ging er lopend vandoor, maar hij werd even later op de Helm aangehouden. De 19-jarige werd bekeurd voor: rijden zonder helm, rijden tegen de rijrichting in, het maken van zgn. wheelies. Ook had hij geen certificaat, waarvoor hij ook nog een bekeuring kreeg.

O-2015-2009 Dodelijk verkeersongeval, Goes
Op de Deltaweg bij Goes is vrijdag rond 15.40 uur een voetganger aangereden door een vrachtwagen. De voetganger is bij het ongeval om het leven gekomen.

Een traumahelikopter en twee ambulances kwamen ter plaatse. De voetganger is echter ter plekke overleden. De weg is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer en na verloop van tijd weer opengesteld. Echter vanaf richting Bergen op Zoom blijft de afslag naar de A256 op dit ogenblik nog dicht. Over de oorzaak van het ongeval is verder nog niets bekend. Ook is nog onbekend wie bij het ongeval betrokken zijn.
(

Politie Zeeland