Ingezonden persbericht


Published: 18:00 29.05.2009 GMT+2 /HUGIN /Source: OncoMethylome Sciences /BXS: ONCOB /ISIN: BE0003844611

OncoMethylome Sciences kondigt uitoefening Warrants aan

Luik (België) - 29 mei 2009, 18u00 MET - OncoMethylome Sciences (Euronext Brussel: ONCOB, Euronext Amsterdam: ONCOA), kondigt vandaag aan dat het 24.540 nieuwe aandelen heeft uitgegeven in ruil voor 110.000 EUR als resultaat van het uitoefenen van warrants door sommige werknemers en consultants van het bedrijf. Het grootste deel van de uitgeoefende warrants werd toegekend in mei 2004 en zou vervallen in mei 2009 indien niet uitgeoefend. Als resultaat van deze transactie heeft OncoMethylome nu 13.185.614 uitstaande aandelen.

Om dit persbericht te downloaden als PDF, klik hier: Persbericht

Over OncoMethylome Sciences
OncoMethylome Sciences (Euronext Brussel: ONCOB; Euronext Amsterdam: ONCOA) is een bedrijf actief in moleculaire diagnostiek, dat genmethylatietests ontwikkelt om artsen te helpen bij de doeltreffende opsporing en behandeling van kanker. Meer specifiek zijn de tests van het bedrijf ontworpen om artsen te helpen bij (i) de nauwkeurige opsporing van kanker in een vroege ontwikkelingsfase, (ii) het voorspellen van de respons van de patiënt op de behandeling met geneesmiddelen en (iii) het voorspellen van de kans dat de kanker terugkeert.

OncoMethylome heeft een brede productontwikkelingspijplijn bestaande uit tien producten en een solide staat van dienst wat betreft partnerships. Het bedrijf werkt samen met grote internationale onderzoekscentra voor moleculaire oncologie, zoals de Johns Hopkins University, en heeft een aantal commerciële en samenwerkingspartnerships met Veridex LLC, een bedrijf van Johnson & Johnson, Schering-Plough Corp., GlaxoSmithKline Biologicals, Abbott, Merck KgaA, de afdeling BioScience van Millipore Corporation, EXACT Sciences Corp en Qiagen. De producten van OncoMethylome zijn gebaseerd op de methylatietechnologie uitgevonden aan de Johns Hopkins University (VS).

OncoMethylome werd opgericht in januari 2003 en heeft vestigingen in Luik en Leuven (België), in Durham (USA, NC) en in Amsterdam (Nederland).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Philip Devine
Tel. +32-479-505-885
ir@oncomethylome.com
www.oncomethylome.com