United Cultures Organisatie lanceert nieuw Kunst Cultuur platform


AMSTERDAM, 20090525 -- De United Cultures Organisatie is een nieuw, internationaal Kunst Cultuur platform met netwerkmogelijkheden voor politici, culturele organisaties, beroemdheden, universiteiten, bedrijven en individuen betrokken bij de culturele en creatieve industrieën. De doeleinden van de United Cultures Organisatie omvatten het bevorderen van de internationale vrede door middel van kunst, het ontwikkelen van vriendschappelijke betrekkingen tussen de culturen en het faciliteren van de acties van mensen, organisaties en culturen in het bereiken van deze doeleinden.

United Cultures Network Meeting Amsterdam 2009

De officiële lancering van United Cultures vindt plaats met een United Cultures Network Meeting Amsterdam evenement, een exclusieve Nacht van Europese Kunst, Theater, Cinema, Dans, Multimedia, Mode en Muziek op verschillende lokaties in De Rode Hoed in Amsterdam, 29 mei 2009. In de middag vindt er een discussieprogramma plaats met politici over 'Integratie en Europese Kunsten'. Alle ambassades in Nederland ontvangen een uitnodiging. Tevens is er een beperkte kaartverkoop voor het feestelijke avondprogramma. Er is maximaal plaats voor 450 bezoekers.

Wat wil United Cultures doen?

* Een Discussion Platform zijn voor internationale organisaties en personen uit alle culturen.
* Een Support Platform voor nieuwe Kunst Cultuur initiatieven zijn van en voor de internationale gemeenschap.
* Het organiseren van exclusieve internationale Network Meetings voor politici en leden van de culturele en creatieve industrieën.
* Het organiseren van internationale Art Culture Festivals voor het grote publiek.
* Het organiseren van World Art Culture Awards in samenwerking met regeringen en internationale culturele organisaties.

Voor verdere informatie over United Cultures, details over deelnemende raadslieden en politici aan het discussieprogramma, alsook details over het artiestenprogramma in de avond van United Cultures Network Meeting Amsterdam 2009, kunt u www.u-c-o.org bezoeken.

United Cultures Organization
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Nederland
Tel: +31 (0)20 4919761
E-mail: info@u-c-o.org
www.u-c-o.org





ingezonden persbericht