Ingezonden persbericht

p e r s b e r i c h t

MISS OVERIJSSEL EN VATO GONZALEZ IN PODIUM

Ook dit jaar mag Podium weer de locatie zijn voor de live tv-uitzending RTV Oost voor de grote finale van de Miss Overijsselverkiezing 2009! Na het grote succes van vorig jaar was de organisatie (Models by Kim Kötter) er met RTV Oost snel uit: Podium is dé locatie voor de finale.

De 12 finalisten zijn inmiddels bekend, en staat te trappelen om a.s. vrijdag 29 mei de catwalk te mogen betreden! De finale en dus de live tv-uitzending is toegankelijk voor publiek dus wil je op tv? De live-uitzending begint om 20.00 uur met de introductie van de twaalf finalisten, gevolgd door diverse presentatieronden. Na een eerste ronde op de catwalk kiest de jury zeven kandidaten en het publiek drie kandidaten. Na de bikinironde mag de jury vier kandidaten selecteren en het publiek één kandidaat. Na een laatste galaronde en een aantal individuele vragen zal bekend worden gemaakt wie de nieuwe Miss Overijssel is geworden! De finale wordt op tv muzikaal omlijst door de bekende DJ MAN!E, die tevens de muziek verzorgt tijdens de afterparty in de clublounge van Podium. Daarbij zullen alle missen, de jury en de presentatrices tot in de kleine uurtjes aanwezig zijn.

Vato Gonzalez
Zaterdag avond 30 mei aanstaande staat naast de geniale dj MAN!E niemand minder dan de snelst groeiende dj in de house-scene: wonderkind, adhd-er, master of the spinnin'wheels: VATO GONZALEZ in de grote zaal van Club Podium! Samen met zijn maatje MC Tjen zal hij je ook deze avond laten zien wat een potje onvervalste 'dirty house' inhoudt, en hoe een zaal gerockt dient te worden. Meer info op www.poppodium.nl.

Einde Persbericht