Gemeente Aalburg


Huldiging lokale sporters
medaille.jpg

Op zaterdag 30 mei a.s. wordt de wielerronde de â7-dorpenomloop van Aalburgâ georganiseerd.

Tegelijkertijd wordt er dan een sportmarkt gehouden, waar plaatselijke sportverenigingen zich kunnen presenteren.

De gemeente Aalburg wil graag op deze sportieve dag, met zowel de sportmarkt als de wielerronde, onze lokale sporters in het zonnetje zetten.

Â

Om de sporters die in aanmerking komen voor de titels âAalburgse Sporter Senior 2009â, âAalburgse Sporter Junior 2009â en âAalburgs Sportteam 2009â te selecteren vraagt de gemeente uw hulp. Kent u die sporter die een mooie sportprestatie heeft neergezet en voldoet hij of zij aan onderstaande voorwaarden, dan kunt u hem/haar aandragen voor de sportprijs.

Â

Selectievoorwaarden


- de sporter mag zowel een individuele sporter zijn als een sportteam;


- hij/zij heeft dit seizoen een bijzondere sportprestatie neergezet;


- de categorie waarvoor de sporter in aanmerking komt wordt, in geval van een individuele sporter, bepaald door de (leeftijds)normen voor junioren en senioren van de betreffende sportbond;


- u kunt kort toelichten waarom deze sporter het verdient gehuldigd te worden.

Â

Het aandragen van sporters

U kunt deze personen/teams aanmelden door uiterlijk woensdag 15 april een e-mail te sturen aan Daphne Oldenhof, d.oldenhof@aalburg.nl. U bent hierbij vrij om meerdere sporters en/of teams aan te dragen. In de e-mail vermeldt u:

de naam van de sporter of het team

de sport (eventueel de vereniging waar de sporter lid van is)

de categorie waarvoor de sporter of het team in aanmerking komt

de prestatie van de sporter

uw motivatie om deze sporter(s) aan te dragenÂ

Bekendmaking winnaars

Na het aandragen van de sporters in de diverse categorieën is de keuze aan de inwoners van Aalburg. Via de internetsite van de gemeente Aalburg zullen de diverse sporters kenbaar worden gemaakt en kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. U bepaalt dus de genomineerden voor de diverse categorieën.

De bekendmaking van de winnaars zal door wethouder Marian van der Wal plaatsvinden op het plein voor het gemeentehuis te Wijk en Aalburg. Deze zal, na de eerste doorkomst van de Elitevrouwen van de wielerronde, om 15.15 uur plaats vinden.

Â

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Daphne Oldenhof, telefoonnummer (0416) 69 87 17 of Romi Roozen, telefoonnummer (06) 30 737 840 of per e-mail roompje26@hotmail.com.

Â