Landschap Noord-Holland

Luilakexcursie voor vroege vogels in Ilperveld

Op zaterdag 30 mei van 7.30 tot 9.30u kunt u meevaren met de speciale excursie 'Luilak, vroege vogeltocht' met ontbijt. Deze wordt georganiseerd door Landschap Noord-Holland en start bij het Bezoekerscentrum Ilperveld.

Deze Luilakexcursie voor vroege vogels is heel geschikt voor diegenen, die toch al wakker zijn gemaakt door de jeugd! U begint met een heerlijk ontbijt in het Bezoekerscentrum en gaat vervolgens met een van de gidsen het water op.

Voor wie liever wat later op de dag het natuurgebied verkent zijn ook twee vaarexcursies in de middag gepland, op zondag 31 mei en maandag 1 juni. Op deze beide Pinksterdagen kunt u van 13.30 tot 15.30u meevaren. Bij deze excursies gaan we vooral op zoek naar pulletjes.

Neemt u vooral een verrekijker mee en een fototoestel!

Overigens is de komende weken de expositie tijdelijk niet te bezichtigen, vanwege een interne verbouwing. Hierbij wordt een nieuw kantoor gerealiseerd en een nieuwe balie.

Iedereen die mee wil varen met een excursie is van harte welkom in Bezoekerscentrum Ilperveld aan de Kanaaldijk 32A, 1121 NX Landsmeer. Het is fijn als u van te voren kunt reserveren bij de Informatiewinkel van Landschap Noord-Holland op tel. 088 - 006 44 55.
De kosten bedragen ¤ 9,50 per persoon. Bent u Beschermer van Landschap Noord-Holland, dan betaalt u ¤ 6,50. Kinderen tot 12 jaar mogen mee voor ¤ 4,50. De kosten voor het ontbijt bedragen ¤ 7,50 per persoon.
Denkt u om gepaste kleding, het kan nat en modderig zijn.