Ingezonden persbericht

Trash & Treasures: tweede editie in aantocht

Op zaterdag 30 mei vindt de tweede editie plaats van Trash & Treasures. Dit is een garagesale extra-ordinaire met betaalbare schatten en als cherry on the pie daarop aansluitend een wild feestje. Hier is voor ieder wat wils, van vintage tot tweedehands H&M-tjes. Daarnaast ook heel veel moois van merken als Fresh Cotton en winkels als Barrio en Concrete. Dan hebben we nog een aantal verkopers van de Noordermarkt weten te strikken om voor een avond hun kraam bij ons op te zetten. En hebben wij een hele hoop stylisten en dergelijke weten te ritselen om speciaal voor ons hun kast uit te ruimen. Ook zullen er gedurende de hele avond bijzondere items van bijzondere mensen worden geveild.

De enorme opkomst tijdens de eerste editie heeft ons doen besluiten om voor deze editie van Trash & Treasures, zowel De Kring als de nieuwe zaal Club Up om te bouwen tot een uit de hand gelopen rommelmarkt. Ook zijn we nu al ons best aan het doen om deze zomer een grote buitenmarkt te organiseren.

Wil jij meteen je vers gekochte outfit showen? Dan kan dat tijdens het fijne feestje erna, met de benodigde drankjes en dj's.

Voor meer informatie check: www.trash-treasures.blogspot.com
Entree: 7 euro.
Garagesale van 21:00 - 24:00
Feest van 23:00 - 04:00Ingezonden persbericht