TROS

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zaterdag 30 mei
Z@PP - 08.45 uur

NEMEN MEIDEN WRAAK BIJ LAATSTE BATTLE VAN DIT SEIZOEN?

The Battle
Bij de laatste battle van dit seizoen staat honkbal centraal. Honkballer Michiel en zijn zus, softbalster Judith van Kampen, zijn de toppers die drie jongens en drie meiden in één dag klaarstomen voor de ultieme sportstrijd. Vangen, gooien, slaan... Alles komt aan bod!
Na zeventien battles in 2009 staat het 12-5 voor de boys! Slaan de babes dit keer flink van zich af en winnen zij de Z@PPSPORT-beker?

Sportweetjes
Waarom gebruiken honkballers van die gekke gebaren op het honkbalveld? Deze en andere wetenswaardigheden over honkbal zie je in Z@PPSPORT.

Presentatie: Ron Boszhard en Angela Esajas

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zondag 31 mei
Z@PP - 08.45 uur

TURNGEK EN BOKSTALENT IN Z@PPSPORT

Hellup
Annechien (11) is een echte turngek. Ze bezoekt allerlei turngala's om zoveel mogelijk handtekeningen te scoren van topturners. Zelf turnt ze ook, alleen de zolendraai vindt ze erg lastig. Ze wil dolgraag geholpen worden door haar favoriete turnster: Lichelle Wong, een topper die op de sprong Nederlands Kampioen werd.

Repo
Nick zit pas een jaar op kickboksen en is nu al een aankomend talent. Op een gala in Amsterdam daagt hij de huidige Europees Kampioen uit. Heeft Nick power genoeg om er met de titel vandoor te gaan?

Action
De laatste aflevering van de reality-soap over het Sportaction-kamp in Arnhem. Op de laatste dag wordt er puin geruimd en worden de koffers weer ingepakt. Afscheid nemen is geen makkie, maar gelukkig is er ook nog tijd voor wat fun!

Move
Een hockey-move: Djoeke met de verdwijntruc. Dat klinkt spannend!

Presentatie: Ron Boszhard

Z@PPSPORT is iedere zaterdag en zondag om 08.45 uur te zien op Z@PP (Nederland 3). Iedere woensdag om 14.30 uur en zaterdag om 17.10 een uitzending vol hoogtepunten.

Meer informatie op: www.zappsport.nl.TROS