Nederlandse Spoorwegen

28 mei 2009

3FM op RADIO-station Heerlen tijdens PinkPop

Zaterdag is het zover. De 40e editie van het PinkPop-festival in Landgraaf. Voor de festivalbezoekers zit de sfeer er al helemaal in bij aankomst in Heerlen. NS-station Heerlen is speciaal voor PinkPop omgedoopt tot RADIO-station Heerlen.

3FM DJ Roosmarijn ontvangt PinkPop-reizigers op station Heerlen Zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur ontvangt DJ Roosmarijn Reijmer festivalbezoekers wanneer zij aankomen op het station in Heerlen. De hele dag is daar muziek, zijn er sfeerimpressies en interviews. Ook de verkeersinformatie en eventuele treinberichten worden door 3FM verzorgd.

Openbaarvervoer naar PinkPop
Voor het vervoer naar het festival is wederom het speciale PinkPopretour (trein+bus) beschikbaar bij de NS-verkooppunten op de grotere stations en via www.ns.nl/eticket. Dit populaire kaartje is dit jaar echter niet verkrijgbaar bij de ticketautomaten van NS. Gezien de extra drukte op de stations tijdens PinkPop, laat NS-woordvoerder Meja op `t Hoog weten: `We adviseren onze reizigers het kaartje vooraf via internet te kopen. Dat voorkomt onnodig wachten bij het loket. De kaartjes zijn geldig als meerdaagsretour naar Landgraaf van zaterdag 30 mei t/m dinsdag 2 juni 2009 en voor de speciale pendelbussen tussen station Landgraaf en het festivalterrein'.
Nederlandse Spoorwegen