Feestcakejes is online

Cupcake-rage bereikt Nederland

LEUSDEN, 20090530 -- Hij is open! De allereerste landelijke webwinkel gevuld met uitsluitend de leukste cakejes. Mensen associëren cakejes vaak met kinderfeestjes, maar ze bieden ook een stijlvolle traktatie bij bruiloften, kraamfeesten of zakelijke evenementen. Op de gloednieuwe webshop www.feestcakejes.nl zijn alle soorten cakejes te bewonderen en te bestellen. De cakejes worden op bestelling gemaakt, in heel veel smaken! Bezorging door het hele land en betaling via iDEAL maken een bestelling extra eenvoudig.


In Amerika zijn de zogenaamde 'cupcakes' al een grote hit en deze trend is nu ook hier in opmars. Het succes van deze eenpersoonscakejes is o.a. te danken aan de leuke presentatie, de vele mogelijkheden, het gebrek aan snij- en verdeelwerk en natuurlijk de smaak!

Feestcakejes is opgericht door de zussen Mijke en Lotte Soesbergen, geboren en getogen in Leusden. Mijke maakt al jaren de prachtigste cakes, koekjes en taarten en heeft dus een enorme ervaring met verschillende producten en technieken. Lotte leerde op de vakschool in Wageningen wat het is om bakker te zijn. Via allerlei omwegen in studies en banen kwamen zij elkaar tegen op een punt waar een hobby werd uitgebreid tot een bedrijf.

De zussen heten iedereen van harte welkom op www.feestcakejes.nl!
Feestcakejes