Politie Gelderland-Zuid


Twee maal vier keer blikschade

Nijmegen, 30-05-2009 o Vrijdagmiddag rond nagenoeg dezelfde tijd botsten op twee locaties in Nijmegen vier autos tegen elkaar. Bij de Tunnelweg en de Oranjesingel ontstond op beide locaties ook flink oponthoud mede vanwege de naderende drukte rond het spitsuur.

Eerst botsten rond vier uur op de Oranjesingel vier personenautos achterop elkaar. De achterste, vierde bestuurder, een 27-jarige man uit Arnhem, kon niet meer tijdig remmen waardoor deze op het derde voertuig botste. Deze bestuurder, een 51-jarige man uit Zutphen botste daardoor weer tegen het tweede voertuig met daarin een 26-jarige vrouw uit Nijmegen. Zij botste vervolgens weer tegen het voorste, eerste voertuig met een 38-jarige man uit Spijk als bestuurder. De 26-jarige vrouw had last van haar nek maar is niet naar het ziekenhuis gebracht.

Tunnelweg
Niet veel later, rond half vijf, gebeurde exact hetzelfde op de Tunnelweg in Nijmegen. Daar botste een achterste personenauto eveneens op drie voorgangers. De achterste bestuurder, een 53-jarige man uit Nijmegen raakte een 44-jarige man uit Nijmegen die vervolgens een 40-jarige Nijmegenaar raakte. Deze raakte op zijn beurt het voorste voertuig met daarin een 25-jarige vrouw uit Bemmel. Twee bestuurders werden uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht maar konden na kort onderzoek weer naar huis. Ook zorgde deze botsing voor de nodige verkeersdrukte rond het centrum van Nijmegen. (13)

Laatst gewijzigd 30-05-2009 15:17 | © Regio Gelderland-Zuid |