Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 14 mei 2009

GROTE LP-VERKOOPDAG OP 30 MEI BIJ KRINGLOOPBEDRIJF PANTAR AMSTERDAM

Op zaterdag 30 mei vindt in het Kringloopbedrijf van Pantar Amsterdam aan de Van Slingelandstraat (Westerpark) een grote LP verkoop plaats. Liefhebbers van vinyl kunnen vanaf 10 uur hun slag slaan om hun collectie uit te breiden met grote namen uit de jaren 60, 70 en 80. Ook zijn bijzondere collectors items te koop.

Voor de drie kringloopwinkels verzamelt Pantar Amsterdam allerlei tweedehands spullen in. Een jaar lang zijn de mooiste platen die nog in goede staat zijn bewaard. Een `huis vol' mooie platen gaat nu in de verkoop. Van de Rolling Stones tot Andrea Bocceli en van Fairport Convention tot André Hazes. De keuze is enorm.

Collectors items
Extra bijzonder is de vitrinekast vol met collectors items die alleen op zaterdag 30 mei te bezichtigen is. Dit zijn exclusieve verzamelartikelen van artiesten, zoals allerlei gadgets van de Rolling Stones, de Beatles en andere tijdloze grootheden. Deze collectors items zijn te koop via inschrijving op een speciale lijst. De hoogste bieder wordt de trotse eigenaar. Aan het eind van de dag wordt de uitslag bekend gemaakt. Alle niet-verkochte LP's en collectors items komen na afloop op een speciale plek in de winkel, zodat er de dagen erna er nog steeds de kans is op het aanschaffen van iets unieks.

Kringloopbedrijf Pantar Amsterdam
Kringloopbedrijf Pantar Amsterdam heeft drie vestigingen. De medewerkers zijn allemaal mensen op weg naar een reguliere baan. De opbrengsten van de kringloopwinkel komen geheel ten goede aan de re-integratietrajecten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Naast de winkel aan de Van Slingelandtstraat 39 in Westerpark, is het Kringloopbedrijf van Pantar Amsterdam gevestigd aan Marius Bauerstraat 24­36 in Slotervaart/Overtoomseveld en Weesperstraat 118 Diemen. De openingstijden zijn op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Pantar Amsterdam
Pantar Amsterdam biedt werk en begeleidt mensen die niet op eigen kracht een baan kunnen vinden naar een plek op de reguliere arbeidsmarkt of zo dicht mogelijk daarbij. Iedereen komt zo aan het werk, hetzij op een werkplek bij een werkgever dan wel bij één van de werkbedrijven van Pantar Amsterdam. Het kringloopbedrijf is een van de werkbedrijven. Met het bieden van werk onderscheidt Pantar Amsterdam zich van andere organisaties die mensen begeleiden richting arbeidsmarkt. Met de werkervaring die mensen bij Pantar Amsterdam opdoen wordt het voor hen makkelijker om bij een werkgever in dienst te komen. Kijk voor meer informatie op www.pantaramsterdam.nl