Studenten, financiële dienstverlening en een wielerronde


Crusio Consult Grand Prix TU/E 2009

EINDHOVEN, 20090513 -- Op zaterdag 30 mei organiseert studenten wielervereniging "squadra veloce" van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/E) een Grand Prix wielerronde.

Traditioneel wordt een tweetal wedstrijden verreden. Een amateur A/B koers die om 13:00 uur zal starten voor licentiehouders, en een studentencriterium die zal starten om 15:00 uur voor alle geïnteresseerde studenten. De studentenkoers wordt gereden onder auspiciën van de KNWU en heeft daarmee een professioneel karakter.
Het amateur A/B parkoers is 65 kilometer lang, terwijl dat van het studentencriterium 50 kilometer bedraagt. Het parkoers is uitgezet op het universiteitsterrein van de TU/E.

In aansluiting op al deze sportieve inspanning is een barbecue georganiseerd voor deelnemers en belangstellenden.

Het jaarlijks terugkerende wielerevenement is een echte Eindhovense aangelegenheid, hoewel Tommy Elsten, één van de organisatoren vanuit "squadra veloce" aangeeft dit jaar juist ook aandacht te besteden aan het uitnodigen van studenten uit het hele land. Hij wil hiermee laten zien dat de Eindhovense studenten op een professionele manier bezig zijn met wielrijden.

Om het evenement te kunnen bekostigen hebben de studenten een aantal sponsors aangetrokken. Hoofdsponsor waarnaar de Grand Prix tevens is vernoemd is Crusio Consult, een financieel dienstverlener uit Eindhoven. Jos Crusio van Crusio Consult legt uit waarom hij hoofdsponsor is: "Zelf draag ik de wielersport een zeer warm hart toe. Ik zal zelf ook meerijden in de Grand Prix. Het is een heel mooi Eindhovens evenement dat de studenten organiseren en daar draag ik graag mijn steentje aan bij.
Daarnaast past het ook goed in ons communicatiebeleid: Crusio Consult is geen `grote' dienstverlener maar ons netwerk is wel heel hecht en uitgebreid. Wij kunnen juist met behulp van ons netwerk een breed scala van vraagstukken oplossen. Wij vinden het erg prettig om ons netwerk op meer informele evenementen als deze wielerronde uit te nodigen en te ontmoeten!"

Subsponsors zijn: Rabobank, Sticker company, Dekker/Meurs rijopleidingen, café 't lempke en Cycle support Eindhoven.

Meer informatie en inschrijven op www.squadraveloce.nl/grandprix/.


Einde persbericht

Ingezonden persbericht