Partij van de Arbeid

Pre-election party en prijsuitreiking PvdA EU-Tube

22-05-2009 11:44

Eddy Terstall, JS-er Arne Mosselman en Mei Li Vos reiken de prijzen uit van de PvdA EU-Tube-filmwedstrijd voor het beste Europese campagnefilmpje van de PvdA. Lijsttrekker Thijs Berman is kroegbaas en gaat in debat met bezoekers. U bent van harte uitgenodigd voor dit feest in Utrecht.

De toegang is gratis, en iedereen is welkom!

Kom op 30 mei a.s. vanaf 20.00 naar Café Marktzicht, Breedstraat 4 in Utrecht (op loopafstand van Neude en Utrecht CS). Bezoek daarna de finale van het Festival a/d Werf, bijvoorbeeld de Ode aan het Vinyl op het Neude of de Museumnacht in het Museumkwartier! Meer info op www.festivalaandewerf.nl. Meer info over de PvdA EU-Tube-wedstrijd op www.eu-tube.hyves.nl. Meer info over de Europese PvdA-campagne op www.europa.pvda.nl.

Pre-election party en prijsuitreiking PvdA EU-Tube, zaterdag 30 mei a.s., 20.00-laat - Café Marktzicht, Breedstraat 4 Utrecht

Stem voor de PvdA EU-Tube-publieksprijs!
Tijdens de pre-election party laten we de inzendingen voor de PvdA EU-Tube-filmwedstrijd op groot scherm zien. Het filmpje met de meeste views op YouTube wint de publieksprijs van 1000! Check alle filmpjes op www.eu-tube.hyves.nl, stuur de filmpjes door naar vrienden en bekenden en zorg dat het filmpje van jouw voorkeur zo veel mogelijk views krijgt!