Een ontbijt vanuit New York


GRONINGEN, 20090530 -- Een ontbijt bestellen voor je geliefde als verrassing was al een tijd mogelijk. Maar wat als je er zelf niet bij kan zijn omdat je bijvoorbeeld voor je werk tijdelijk in het buitenland zit? Sinds kort is het mogelijk om er toch een beetje "echt" bij te zijn.

`Internet is een prachtig fenomeen' vertelt Ruben Sleurink, (ontbijtservice Desayuno.nl). `Het brengt mensen bij elkaar, het maakt niet uit waar je in de wereld bent. Je kan eenvoudig contact met elkaar leggen'. Van dit gegeven heeft Ruben Sleurink, creatief gebruik gemaakt voor zijn onderneming. `Als klanten een ontbijt bestellen voor iemand anders kan er altijd een persoonlijke boodschap aan worden toegevoegd door middel van een handgeschreven wenskaart', zegt Sleurink.

Maar wat is er leuker om ook daadwerkelijk diegene te kunnen zien van wie je het ontbijt hebt gekregen? Volgens Sleurink is daar de oplossing voor gevonden. `Klanten kunnen nu hun zelf gemaakte videoboodschap uploaden naar onze website. Bij aflevering van het ontbijt ontvangt de ontvanger alle informatie om de persoonlijke videoboodschap te bekijken via onze website'.

Zo is het eerste ontbijt met videoboodschap al bezorgd. Besteld vanuit Amerika, voor een verjaardag voor iemand in Groningen en de videoboodschap is opgenomen met de webcam in New York. `De reacties zijn geweldig, wij zijn de eerste ontbijtservice in Nederland die dit doet', zegt Sleurink, `mensen kunnen nu nog persoonlijker elkaar het beste wensen en ook daadwerkelijk zien hoe het met hen gaat, zelfs aan de andere kant van de wereld'.

Desayuno

Ingezonden persbericht