Stadsdeel Westerpark Amsterdam



---

Zondag 31 mei a.s. Dag van het Park

27 april 2009
Op zondag 31 mei vindt de nationale Dag van het Park plaats. Stadsdeel Westerpark presenteert van 13 tot 18 uur een boordevol cultureel programma, een milieumarkt, rondleidingen, sport & spel en meer. De toegang is gratis.

Een paardentram brengt je tijdens de Dag van het Park naar alle evenementen in het Westerpark:

De 50-koppige Zweedse brassband Kulmus speelt een repertoire van Balkanmuziek, samen met het Amsterdamse Roman Ensemble. Aanvang 13.00 en 15.00 uur.

Theatergroep Carbid speelt Stier met Ballen, een ruig buitenstuk voor kinderen en volwassenen over twee hoekige zeemannen die stuiten op een vangst rode parels. Aanvang 13.00, 15.00 en 17.00 uur.

Dans: In de Flexbar is een danscompetitie met skatedancetalent uit stadsdeel Westerpark. Met oa. Turn it Loose, Breakedelic en Aerobic World Dance. Pazzanistraat 1. Aanvang 14.00 uur.

Milieumarkt: een kramenmarkt met groene informatie, een tweedehands kledingbeurs, pimptips van het mobiel naaiatelier, biologisch ijs en een gratis biologisch fruitmasker. Ter hoogte van de kinderboerderij in het Westerpark, aanvang 13.00 uur.

Wandelingen: Wandelclub Nemo organiseert wandelingen door onbekende plekjes in het Westerpark.

Meer: Rondleiding door de gebouwen van de Westergasfabriek, kanoën op de stadsvijver, panna-toernooi, optreden van Nederlands Philharmonisch Orkest en lammetjes knuffelen.

Meer informatie vindt u in de folder Dag van het Park (pdf 4791 Kb)

Bijlage

Dag van het Park (pdf 4791 Kb)

---