Gemeente Vlaardingen


Groot feest tijdens Dag van het Park

11 mei 2009

Op zondag 31 mei a.s. viert Vlaardingen voor de vierde keer de Dag van het Park. In het Oranjepark is het dan groot feest! Tussen 13.00 en 16.00 uur zijn daar tal van activiteiten te doen en te bekijken.

Het thema van de Dag van het Park is Spring in het Park. De firma Streetmasters geeft demonstraties en wedstrijden in de disciplines skateboarden, Inline-skaten, BMX Freestyle, Free-Running en BMX Flatland. Ook streetdance en breakdance krijgen aandacht. Informatie over deelname aan de wedstrijden is te vinden op www.streetmasters.nl. Voor toeschouwers is het ook mogelijk om zelf te skaten.

Reuzensprongen
Circus Hannes & CO is aanwezig met een circusspeelplaats. Kinderen kunnen hier allerlei circusacts oefenen. Op het evenemententerrein zijn er een springkussen en een Bungee trampoline waar kinderen onder begeleiding reuzensprongen kunnen maken!
Ook de Mikkies zijn van de partij. Orkest Liberté speelt op diverse plekken hun gezellige repertoire. Hondenschool Woef geeft frisbee-demonstraties en diverse kraampjes bieden streekproducten te koop aan.
Popcorn en suikerspinnen worden gratis uitgedeeld. Het pannenkoekenhuis t Hof is met een kraam aanwezig, zodat de inwendige mens niets te kort komt.

Informatie
De Dag van het Park is een landelijke manifestatie. De Vlaardingse festiviteiten zijn een initiatief van de ANWB en de Vereniging Stadswerk, en worden georganiseerd door de afdeling Openbare Werken van de gemeente. De toegang tot de festiviteiten is gratis. Meer informatie over de dag is te vinden op www.dagvanhetpark.nl