Gemeente Best

Streek ontmoet Stad

26-05-2009

Op zondag 31 mei vindt het evenement Streek ontmoet Stad plaats. Hier kan het publiek kennis maken met de Groene Woud Waardebon. Via een enveloppenactie kunnen bezoekers vele leuke prijzen winnen, waaronder uiteraard de Groene Woud Waardebon, maar ook een diner, streekproducten en tegoedbonnen van deelnemende bedrijven.

Streek ontmoet Stad
Het bedrijf Een Groene Woud beleving BV, dat de Groene Woud Waardebon heeft ontwikkeld, presenteert zich op Streek ontmoet Stad. Dit evenement vindt plaats op zondag 31 mei van 10.00 tot 17.00 uur in Landschapspark Moerenburg in Tilburg. De Groene Woud Waardebon is inmiddels te besteden bij bijna 40 bedrijven in Het Groene Woud. Een aantal van hen is terug te vinden in de stand van Een Groene Woud beleving BV.

Enveloppenactie
Bezoekers aan Streek ontmoet Stad kunnen deelnemen aan een enveloppenactie. Een op de 10 deelnemers heeft prijs. De hoofdprijs is een diner voor 2 personen. Verder zijn er 250 Groene Woud Waardebonnen, streekproducten en arrangementen uit Het Groene Woud te winnen.

VVV-kantoren
Initiatiefnemer Henk de Bresser: "De toenemende verkoop van de waardebonnen stimuleert ons om door te gaan op de ingeslagen weg. Namelijk de bekendheid van de waardebon vergroten, het aantal bedrijven waar de waardebon besteed kan worden uit te breiden en het aantal verkooppunten te laten groeien." De waardebonnen zijn verkrijgbaar bij bijna alle VVV-winkels in Het Groene Woud en ook bij de VVV-kantoren in Den Bosch en Tilburg.

Raadpleeg de website www.beleefhetgroenewoud.com voor de bestedingsadressen en verkooppunten.

---