Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam



---

Dag van het Park: kom genieten in Park Frankendael

28 mei 2009
Zondag wordt in heel het land de Dag van het Park gevierd. Ook het stadsdeel doet mee, met het Bloei Feest in Park Frankendael. Dit begint zaterdag al, maar het hoogtepunt is zondag.

pagina2-puremarkt.jpg (76 Kb)

Dan is er van alles te doen, vaak met een duurzaam tintje. Er zijn wandelingen, excursies en audiotours, kinderen kunnen van afvalmateriaal mooie prinsen- en prinsessenkleding maken, Max. Milieubende treedt op en geeft workshops, op het Slingerpad is weer de Pure Markt, er zijn rondleidingen en een imkerdemonstratie in het volkstuinencomplex, en nog veel meer. Tegelijkertijd met het Bloei Feest vindt in het park de Tweede Amsterdamse Stadsvogeldag plaats.

Bloei Podium

Van 12.00 tot 23.00 uur is er een spetterend podiumprogramma voor jong en oud, door creatieve en muzikale talenten uit de buurt. Met om 21.00 uur een gastoptreden van Angela Groothuizen! Klik hier voor het complete podiumprogramma.

Bloei Eetfeest

Op het grote veld in het park staan barbecues waarop u vanaf 18.00 uur meegebrachte etenswaren kunt klaarmaken. Er zijn ook barbecuepakketten te koop voor een aantrekkelijke prijs. Ze bevatten zo veel mogelijk biologische, eerlijke en gezonde producten.

Het complete programma van het Bloei Feest vindt u hier.

Kijk voor meer informatie over de Amsterdamse Stadsvogeldag op www.vogelwerkgroepamsterdam.nl

Kom ook genieten in Park Frankendael!