Gemeente Heerenveen

genieten op de 'dag ...

---


---

Genieten op de 'Dag van het Park'

Ook weer zoÂn zin om lekker naar buiten te gaan? Soms hoef je helemaal niet ver weg om leuke dingen te doen. Laat u verrassen tijdens de Dag van het Park. Hét Âgroene evenement met diverse culturele- en natuurwandelingen, interessante demonstraties en theater. Zondag 31 mei van 11.00 tot 17.00 uur aan de Lindelaan in het parklandschap van Landgoed Oranjewoud.

Het is al de vijfde keer dat de gemeente Heerenveen in samenwerking met enkele participanten uit het parkgebied, dit evenement voor jong en oud organiseert. Het belooft weer een leuke dag te worden vol culturele, sportieve, culinaire, en andere activiteiten. Zo is er vanaf 11.00 uur onder meer een demonstratie schapendrijven en eendenhoeden, zijn er diverse wandeltochten en is er een spectaculaire roofvogelshow! Ook geven leden van de bijenvereniging Oranjewoud, bij de bijenstal, een imkerdemonstratie, is Staatsbosbeheer aanwezig met veel informatie en interessante wetenswaardigheden en geeft Sjaak Terwindt enkele demonstraties Tai Chi. Ook kunt u tegen een kleine betaling genieten van een culinaire hap die restaurant Per Bacco voor u presenteert. Daarnaast wordt er op diverse plekken een theatervoorstelling opgevoerd.
Deelnemers aan de 'Dag van het Park zijn: landschapsbeheer De Eschhof, De Valk Roofvogels, IVN, afd. Heerenveen e.o., MLO, Vrijwilligerskring Museum Landgoed Oranjewoud, Staatsbosbeheer, Bijenhoudersvereniging afdeling Oranjewoud e.o., Sjaak Terwindt (Tai Chi), restaurant Per Bacco en IJssalon Puur. Demonstraties die u écht niet mag missen!
11.00, 13.00 en 15.00 uur: roofvogelshow
12.00 en 14.00 uur: schapen drijven en eendenhoeden.


---