Ingezonden persbericht


6 mei 2009

Persbericht

Pinksterweekend
ter ere van God

Als aanvulling naast Opwekking organiseert De Betteld een weekend voor mensen die met Pinksteren verdieping zoeken. Met sprekers als ds. Hans Eschbach (Evangelisch Werkverband), Harmen van Wijnen (HGJB) en Dick Westerkamp (New Wine). Het thema is 'Leven met de Trooster'.

Op vrijdagavond wordt dit weekend geopend met een openingssamenkomst. Zaterdagochtend spreekt ds. Hans Eschbach. Ds. Eschbach is directeur van het Evangelisch Werkverband, een vernieuwingsbeweging binnen de Protestantse kerk. Op zaterdagmiddag spreekt Harmen van Wijnen over het thema 'Leven met de Trooster'. Van Wijnen is naast directeur van de jongerenorganisatie HGJB, predikant binnen de Protestantse Kerk. Dick Westerkamp spreekt op zondagmiddag en op maandag. Westerkamp is predikant van de Nederlands Gereformeerde Kerk Houten en voorzitter van New Wine Nederland. Hij heeft een hart voor vernieuwing van de kerken zodat die weer gaan beantwoorden aan hun doel: het Koninkrijk van God zichtbaar maken in woorden en daden.

Dit weekend leidt Ronald Koops de aanbidding en op zaterdagavond treedt de Mills Family & Friends op met Southern Gospel muziek. Voor de kinderen is een speciaal kinderprogramma en geeft Simon en Zo op zondag een kindervoorstelling. Op maandag sluit Gerald Troost samen met een Oegandees kinderkoor het weekend af met een concert.

Het programma tijdens dit weekend is gratis. Meer informatie kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kan ook een boeking gedaan worden voor dit weekend.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht