Politie Brabant-Noord



Horeca

Regio, 31-05-2009

's-Hertogenbosch - Een 32-jarige Bosschenaar werd in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden in verband met bedreiging van agenten. De man werd in de Gasselstraat aangesproken omdat hij er van werd verdacht betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij. Hij had bebloede handen. De man weigerde echter elke medewerking en wilde zich niet legitimeren. Toen hij in woord en daad agressief werd tegen enkele agenten, hij duwde een agent en schopte met kracht tegen een biker, werd hij aangehouden. Daartegen verzette hij zich heftig. Hij werd ingesloten en zondagochtend na verhoor vrijgelaten.

Een 46-jarige man uit Opijnen werd dezelfde nacht op de Parade aangehouden in verband met belediging van een agente.

Een 27-jarige man uit Vught werd op de Parade aangehouden omdat hij werd verdacht van diefstal van drank uit een koelkast op het evenemententerrein. Daarbij kon hij zich niet legitimeren. De man weigerde mee te werken en liet zich onderweg naar de politieauto bewust vallen. Omdat de man was geboeid en de agenten die hem begeleidden door zijn onverwachte actie werden verrast, viel de man met zijn gezicht op de grond. Hierdoor liep hij aangezichtsletsel op, waaraan hij later is behandeld.

Sint Anthonis - Een 36-jarige inwoner van Stevensbeek werd op de Breestraat aangehouden terzake belediging van een agent. Toen hij daarop werd aangesproken kon hij zich ook niet legitimeren.