Politie Gelderland-Zuid


Snijwond na ruzie

Nijmegen, 31-05-2009 o Zaterdagmiddag rond half één kregen surveillerende agenten rond het Goffertpark een melding om naar de Goffertweide te gaan. Daar zou een ruzie gaande zijn waarbij iemand een snijwond had opgelopen.

De meldkamer gaf de agenten het signalement van een mogelijke verdachte door waarna de agenten deze persoon nabij de Goffertweide al snel zagen lopen. De agenten spraken deze persoon aan en vroegen hem of hij betrokken was geweest bij een vechtpartij in het Goffertpark. De man, naar later bleek een 27-jarige man uit Nijmegen, zei dat hij inderdaad ruzie had gehad. Hierop werd de man aangehouden als verdachte van het steekincident danwel mishandeling.

Aangifte
Op dat moment waren andere agenten gearriveerd bij het slachtoffer, een 25-jarige man uit Arnhem die gewond was en naar het ziekenhuis werd gebracht voor behandeling. De wond die de man had opgelopen werd in het ziekenhuis behandeld en nadat deze gehecht was, kon de 25-jarige man uit Arnhem naar huis. De man uit Arnhem deed zaterdag aangifte van mishandeling tegen de verdachte.

Getuigen
Vervolgens hebben meerdere agenten getuigen in het Goffertpark gehoord. Enkele getuigen zagen hoe de 25-jarige man uit Arnhem tijdens de ruzie ook tegen een fiets was gegooid door de 27-jarige man uit Nijmegen. Daarna merkte de man uit Arnhem zijn verwonding pas op. Hij verklaart te zijn gestoken, de aangehouden man uit Nijmegen ontkent dit. (13)

Laatst gewijzigd 31-05-2009 13:23 | © Regio Gelderland-Zuid |