Politie Midden- en West Brabant


Politieberichten district

Bergen op Zoom, 31-05-2009

Politie onderzoekt overval op woning

ZEVENBERGEN De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een overval die gisterochtend heeft plaats gevonden op een woning annex horecagelegenheid aan de Mark. De 57-jarige bewoner, tevens eigenaar raakte daarbij ernstig gewond. De man is voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis in Breda.

De politie werd gistermiddag kort na het middaguur geïnformeerd over de overval. Het slachtoffer meldde dat hij kort na sluitingstijd, rond 04.00 uur in het woongedeelte boven het café te zijn opgewacht door drie onbekende mannen van vermoedelijk Noord Afrikaanse afkomst. Het slachtoffer werd door het drietal mishandeld en verloor daarbij het bewustzijn. Vanmorgen kwam hij bij en bemerkte dat het pand doorzocht was. Onduidelijk is welke goederen er weggenomen zijn. In het
ziekenhuis bleek dat het slachtoffer onder andere een ribfractuur en een flinke hoofdwond had opgelopen. Na behandeling mocht hij het ziekenhuis verlaten.

De technische recherche van de politie heeft gistermiddag een
uitgebreid sporenonderzoek ingesteld in zowel de woning als het café. Gisteravond werd de buurt bevraagd. De politie verzoekt getuigen die mogelijk iets weten of gezien hebben zich te melden via het algemene nummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000

Dronken vrachtwagenchauffeur ramt lantaarnpaal

OUD-GASTEL: De politie heeft vanmorgen rond 03.00 uur op het
Klompenhoefke een 24-jarige Roemeense vrachtwagenchauffeur aangehouden voor rijden onder invloed en verlaten plaats ongeval. De politie stelde een onderzoek in na een ontvangen melding van een
verkeersongeval op de Gastelseweg. Daar troffen agenten een uit de grond gereden lantaarnpaal aan. Een vloeistofspoor leidden de agenten naar een vrachtwagen die geparkeerd stond op het Klompenhoefke. In de cabine van het voertuig lag de 24-jarige chauffeur. Tijdens het aanspreken bleek dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 790 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Dronken automobilist belandt in sloot

NISPEN - De politie heeft vanmorgen in de Nigtestraat een 30-jarige automobilist uit Stabroek (België) aangehouden voor het rijden onder invloed. De politie nam poolshoogte na een ontvangen melding van een eenzijdig verkeersongeval. In de Nigtestraat troffen de agenten een auto in de sloot aan. De bestuurder, de 30-jarige man, bleek na onderzoek te veel gedronken te hebben. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 670 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Omdat de man afkomstig is uit België kreeg hij een boete van 850 euro opgelegd.

Boom belandt op auto

WOUW - De politie kreeg gisteravond rond 19.30 uur de melding van een omgevallen boom aan het Malleveld. Ter plaatse zagen de agenten dat, ondanks het mooie windstille weer, er een boom vanuit het gemeentelijk plantsoenendienst was omgevallen. De boom was terecht gekomen op een geparkeerde auto. De zaag van de brandweer moest eraan te pas komen om de auto te bevrijden.

Dronken automobilist verliest de controle over zijn auto

NISPEN - De politie heeft vanmorgen rond de klok van 05.15 uur op de Antwerpseweg een 23-jarige automobilist uit Essen aangehouden voor het rijden onder invloed. De politie stelde een onderzoek in na een ontvangen melding van een verkeersongeval met letsel. Op de
Antwerpseweg troffen agenten in de sloot een personenauto aan. In het voertuig op de bijrijderplaats zat een 21-jarige vrouw uit Essen. Ze is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. Agenten troffen de 23-jarige bestuurder in de directe omgeving aan. De man verloor vermoedelijk de controle over zijn voertuig op de Antwerpseweg waarop het voertuig in de berm belandde en in de sloot tot stilstand kwam. De bestuurder is meegenomen naar het bureau waar van hem een ademtest is afgenomen. De test wees uit dat hij 755 ug/l aan alcohol in zijn bloed had.

Auteur: Desirée brabers

Laatst gewijzigd 31-05-2009 14:36 | © Regio Midden en West Brabant |