Politie Gelderland-Zuid


Fietsers gewond

Wijchen, Lent, 31-05-2009 o Zaterdag, tegen de middag, werd een aanrijding tussen een fietser en een auto gemeld waarbij de fietser gewond raakte. Zaterdagnacht werd ook een ongeval gemeld waarbij een fietser gewond raakte.

Volgens getuigen klapte de fietser, een meisje van 12 jaar uit Duitsland, best hard tegen de auto. Bij het passeren aan de Heumenseweg in Wijchen zouden zij elkaar geraakt hebben. Het meisje belandde volgens de automobilst daarbij op de voorruit. Het meisje was aanspreekbaar en is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen.

In Lent werd zaterdagnacht rond half drie een éénzijdig ongeval gemeld waarbij een fietser gewond raakte. Een getuige vertelde de toegesnelde agenten dat hij de fietser, een 30-jarige man uit Amsterdam, op de Groot-Brittaniestraat in Lent had zien vallen. De man uit Amsterdam was daarbij op zijn hoofd terecht gekomen en even buiten kennis geweest. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd voor behandeling aan zijn verwondingen. (13)

Laatst gewijzigd 31-05-2009 14:55 | © Regio Gelderland-Zuid |