RTL Group

Tijdperk 'Life & Cooking eindigt met grande finale

Na negen jaar en 360 afleveringen zendt RTL 4 op zondag 31 mei de allerlaatste aflevering uit van Life & Cooking. Het zal de kijkers niet verbazen dat hun vaste ijkpunt aan het eind van het weekend niet met stille trom van het scherm zal verdwijnen. Carlo & Irene nemen in stijl afscheid en pakken groots uit met hun favoriete 'Life & Cooking'-momenten en gasten die deel uitmaken van de historie van het programma.

De grande finale start met een speciale uitvoering van het bekende lied Samen Zijn op piano begeleid door Xander de Buisonjé en gezongen door grande dame Willeke Alberti. Vanzelfsprekend schuift huisvriend Gerard Joling bij deze laatste aflevering ook aan. Hij koestert een bijzondere band met 'Life & Cooking' omdat het programma naar eigen zeggen heeft bijgedragen aan zijn comeback. Zijn aanwezigheid gaf de afgelopen jaren telkens een verrassende wending in de live-uitzending. Aan hem de eer om aankomende zondag voor de ultieme uitsmijter te zorgen en met een laatste optreden afscheid te nemen. Stylist Maik de Boer, die de kijker de laatste jaren via 'Life & Cooking' de laatste trends bijbracht, zorgt dat ook hij niet bij dit afscheidsfeestje ontbreekt. Hetzelfde geldt voor Mary Borsato, Frans Bauer en Patricia Paay, die zich de afgelopen jaren ook tot het selecte gezelschap van vaste gasten mogen rekenen.

Naast stamgasten en terugblikken naar de mooiste, meest ontroerende, hilarische of meest spraakmakende 'Life & Cooking '-momenten, ontvangen Carlo & Irene ook de paragnost en winnaar van 'Het Zesde Zintuig ', Peter van der Hurk. Niet alleen voorspelt hij hen de toekomst ook moet hij zelf nog een belofte inlossen

Tenslotte bundelen de drie 'Life & Cooking '-koks, Rudolph, Vincent en Róbert, hun krachten en verzorgen zij samen talloze culinaire hoogstandjes.

Uitzending: RTL 4, zondag 31 mei, tussen 16.55 en 19.20 uur (tussen 18.00 en 18.10 uur onderbroken door het RTL Nieuws).

Website:lifeandcooking.nl

---