Ingezonden persbericht


Werken Johan Huijzer in de schijnwerpers:

Op zondag 31 mei aanstaande, Eerste Pinksterdag, van 10.30 uur tot 17.30 uur zullen de werken van kunstenaar Johan Huijzer uit Sliedrecht centraal staan in onze Woonkamergalerie. Dit zal ook weer een dag gaan worden met een feestelijk tintje want voor iedereen die tot een aankoop overgaat op deze dag hebben wij een leuke verassing in petto. Hieronder een stukje biografie van Johan.

Johan Huijzer is geboren op 24 september 1964 te Sliedrecht.

Omdat Johan van jongs af aan met potlood bezig is geweest, kwam dat toch iedere keer terug, tot hij in aanraking kwam met acrylverf. Daar ging hij verder mee om een duidelijk eigen stijl te vinden.

Door een duwtje in de rug van Herman Brood kwam daar in 1995 meer vaart in. Herman vertelde Johan tijdens een gesprek dat hij maar een paar spuitbussen moest kopen en dan gewoon maar eens uitproberen. Een week later kocht Johan een paar spuitbussen en begon op een doek alá Brood te werken.

Nu, jaren later, heeft Johan een geheel eigen stijl ontwikkeld. Men zegt dat je de grove stijl van Herman Brood, de strakke lijnen van Keith Haring en de mooie felle kleuren van Corneille op een kunstwerk van Johan terug vindt.

Kortom, zijn kunstwerken geven een heel vrolijke uitstraling die menigeen zeker aanspreekt!

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de unieke werken van deze kunstenaar te bewonderen! Voor meer info kunt u bellen 0485-51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandel-gennep.nl Wij zijn zeven dagen per week geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdagavond ook nog van 18.00 uur tot 21.00 uur.