Bijeenkomst Zorgmarketingplatform op 4 juni 2009

Leer van marketingervaringen uit de gezondheidszorg

AMSTERDAM, 20090404 -- Op donderdag 4 juni a.s. organiseert het Zorgmarketingplatform weer een bijeenkomst met interessante sprekers en marketingpresentaties uit de gezondheidszorg. Dit keer met bijdragen van ondermeer Alysis ziekenhuisgroep en zorgverzekeraar Menzis. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.zorgmarketingplatform.nl


Het Zorgmarketingplatform is bestemd voor directeuren en managers in de zorg die te maken hebben of te maken krijgen met marketing en verkoop in de meest brede zin van het woord.

Het doel van het Zorgmarketingplatform is het onderling uitwisselen van kennis, ervaring en best practices om daarmee de marketingfunctie van individuele zorgorganisaties te versterken.

Het Zorgmarketingplatform organiseert enkele malen per jaar activiteiten met experts op zorgmarketing gebied, zoals themabijeenkomsten en seminars voor directies en managers uit de zorgsector. Meer informatie op www.zorgmarketingplatform.nl.

Het Zorgmarketingplatform is een initiatief van Sjors van Leeuwen van Indora Managementadvies, VPSO Internetmarketing en Managementkennisbank.nl.




Ingezonden persbericht